Sotagots Hidraulik

Nou

Els sotagots Hidraulik imiten els terres hidràulics tant característics del modernisme català. Recuperen i recreen formes i colors de la nostra tradició estètica més rica i universal, la rajola hidràulica. Material sintètic de gran resistència i durabilitat.

Mida: 10 x 10 cm. Pack de 4 unitats.
8 models per escollir.
Altres productes d'Hidraulik.

Més detalls

Valoració:
(2 ressenyes)

11,50 € IVA inclòs

Més informació

Material: 100% PVC (EN653), ignífug. Amb tractament bactericida i anifongs. Es ven en un pack de 4 unitats.

El terra hidràulic forma part de la nostra història. Ara també és el nostre present. Els sotagots i estovalles individuals Hidraulik recuperen l’estètica de les rajoles tradicionals del Modernisme i proposen
noves versions contemporànies transformades en originals complements de decoració.

Fa més de cent anys, un nou sentit de l’harmonia va omplir l’entorn domèstic de llum, color i formes atractives. Els terres hidràulics representaven el bon gust, la personalització, la sensibilitat estètica. Avui recuperem aquell esperit amb una versió contemporània de les inoblidables rajoles del Modernisme. Les estovalles individuals Hidraulik. Història i singularitat, comoditat i disseny.

individuals-hidraulik.jpg

Una proposta que té el seu valor principal en la combinació de disseny i funcionalitat: una recreació de l’atractiu aspecte de les rajoles hidràuliques aplicat a unes estovalles individuals de material sintètic amb propietats molt avançades.

Valoracions (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Compra verificada

Customer didn't write any details

Compra verificada

Customer didn't write any details

altres productes de la mateixa categoria: