Estora Hidraulik

Nou

Estora Hidraulik apelfada per l'entrada o la cuina. Feta de Nylon d’alta torsió imitant les rajoles modernistes amb revers de goma de nitril. Entre altres usos, aquesta catifa és ideal per a l’entrada de la casa a causa de l’alta absorció de la brutícia i al reforç de goma antilliscant.

Mides: 40×60 cm.
3 models per escollir.
Entrega de 8 a 15 dies.
Altres productes d'Hidraulik.

Més detalls

48,00 € IVA inclòs

Més informació

Ideal per a la cuina per protegir el sòl i evitar relliscar. Fàcil manteniment, sent aptes per a la rentadora i assecadora. També es pot col·locar davant d’una sortida a la terrassa o a l’interior, ajudant a reduir la pols i la humitat a la casa. Garantia de 2 anys.


El terra hidràulic forma part de la nostra història. Ara també és el nostre present. Les catifes Hidraulik recuperen l’estètica de les rajoles tradicionals del Modernisme i proposen noves versions contemporànies transformades en originals complements de decoració.

Fa més de cent anys, un nou sentit de l’harmonia va omplir l’entorn domèstic de llum, color i formes atractives. Els terres hidràulics representaven el bon gust, la personalització, la sensibilitat estètica. Avui recuperem aquell esperit amb una versió contemporània de les inoblidables rajoles del Modernisme. Els productes Hidraulik. Història i singularitat, comoditat i disseny.

Una proposta que té el seu valor principal en la combinació de disseny i funcionalitat: una recreació de l’atractiu aspecte de les rajoles hidràuliques aplicat a unes estovalles individuals de material sintètic amb propietats molt avançades.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: