Sura

Nou

SURA és una joguina de suro natural, per jugar a pescar peixos. Un joc d’habilitat, on enfilar els peixos a la boia és tot un repte. Incorpora una plantilla perquè a casa els infants amb les seves famílies puguin crear més i més peixos. És una joguina 100% sostenible, dissenyada i manufacturada a Catalunya.

Disponible en dues mides.

Més detalls

39,95 € IVA inclòs

Més informacióSURA és una joguina de suro natural, per jugar a pescar peixos. El suro s’extreu de l’escorça de l’Alzina Surera (Quercus suber), un dels materials autòctons més nobles i delicats de l’oest del Mediterrani. SURA combina aquest material natural amb l’ofici dels petits pescadors de palangre, una de les arts de pesca més respectuoses amb el medi ambient. A la Costa Brava ambdós tresors conviuen amb la seva gent.

SURA és un joc d’habilitat, on enfilar els peixos a la boia és tot un repte. És un joc participatiu, on fins a 3 nens poden jugar en equip gràcies a la barca i a cadascuna de les dues boies del joc. És un joc educatiu, on aprendre les arts de pesca i els peixos del Mediterrani.SURA


· Material: Suro aglomerat, suro natural, acer inoxidable.
· Mides Gran: 19 cm x 9,5 cm x 12,5 cm · Conté: 1 barca, 2 boies, 6 peixos · Capsa:19,5 cm x 10 cm x 8 cm.
· Mides Mini: 14 cm x 6,5 cm x 11 cm · Conté: 1 barca, 1 boia, 3 peixos · Capsa: 15 cm x 7,5 cm x 6 cm.
·
Edat recomanada: 3-99 anys.

Advertència: No és convenient per a nens menors de 3 anys. Pot contenir peces petites. Pot presentar variacions de color i forma. Guardi la joguina en un lloc sec després de jugar-hi. Netegi la joguina només amb un drap humit. Un producte original de Hory®.

Està 100% dissenyada i manufacturada a Catalunya i en el seu procés de fabricació hi col·labora el Centre Especial de Treball El Vila de Blanes. Compleix amb la normativa de seguretat en les joguines EU EN71.

altres productes de la mateixa categoria: