Lin i Dot i la vareta màgica del benestar emocional

Nou

Pack de conte Lin i Dot amb guia didàctica per a pares i educadors + el material per fabricar una vareta màgica.

En Lin i la Dot són dos germans bessons que avui no han tingut un bon dia… Núvols de pensaments que plouen gotes negres no els deixen dormir! Seria fantàstic tenir una vareta màgica per fer desaparèixer aquests nuvolots. Zip zap!

Edat recomanada de 3 a 8 anys.

Més detalls

22,50 € IVA inclòs

-10%

25,00 € IVA inclòs

Més informació

En Lin és el germà gran de la Dot, de fet tan sols es porten 2 minuts, són bessons. És un nen molt sensible, observador i més aviat tranquil. Li agraden molt els ocells i tot el que pugui ser de ratlles…També li agrada tenir jocs i aventures amb la Dot, per descomptat.La Dot és la germana bessona d’en Lin. Per només dos minuts de diferència és la petita de la casa (si no tenim en compte totes les bestioles que té adoptades!). És tota energia, li agrada molt córrer, saltar, ballar… tot el que sigui moure’s i, si es pot embrutar, millor. Si pot triar, la majoria de coses que l’envolten seran de “topus”, menys el seu estimat Lin que sempre va de ratlles.* Contingut de la caixa: 1 conte  en català de Lin i Dot i la vareta màgica del benestar emocional amb guia didàctica per a pares i educadors + 1 tub + 2 taps + 1 pot de purpurina fina + 1 pot de lluentons.

Per a famílies i educadors


El mot “e-moció” ve del llatí: moviment i acció que s’expressa enfora, en el cos. Les emocions ens porten a moure’ns, estan creades per la nostra supervivència. Són respostes fisiològiques que s’expressen en el cos.

La ràbia, l’ira, l’enuig, la frustració, la tristesa, el disgust, la vergonya…són emocions naturals que també tenen la seva funció en el dia a dia però que si es viuen amb massa intensitat, amb massa freqüència o no podem triar quan les expressem, ens allunyen del BENESTAR EMOCIONAL.

El BENESTAR EMOCIONAL és l’equilibri emocional que ens apropa a la tranquil·litat, la pau, l’harmonia, la calma, l’alegria, la serenitat i, ens allunya de l’estrès i dels nervis. El BENESTAR EMOCIONAL ens fa estar satisfets amb nosaltres mateixos i amb les relacions amb els altres.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: