La Guardiola d'En Patufet

Nou

Guardiola d'En Patufet feta de fusta de faig i acabada amb cera natural de l'emblemàtica figura del Patufet amb la moneda il·lustrada per Pilarín Bayés.

Mides: 18 x 27,5 x 4,4 cm.

Més detalls

54,30 € IVA inclòs

Més informació

Una de les imatges icòniques, quan pensem amb el conte d’En Patufet, és la moneda gegant acompanyada pel protagonista de la història. Representació d’aquest moment amb aquesta guardiola, feta amb fusta de faig i acabada amb cera natural i certificada per infància per a protegir la il·lustració de la Pilarín Bayés.

La Guardiola d'En PatufetFeta i dissenyada al taller de Fusteria de Tell Fusta a Vulpellac amb els dibuixos realitzats per Pilarín Bayés al seu estudi situat a Vic.

PILARÍN BAYÉS:

Neix a Vic el 1941, en ple franquisme. Estudia a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i allí la descobreix la pedagoga Marta Mata, que la introdueix en el món professional. L'any 1964 publica el seu primer conte per a nens, a l'Editorial la Galera, El meu pardal i comença a col·laborar amb la revista Cavall Fort. Des de l'inici fins ara, la Pilarín ha publicat quasi mil llibres, alguns traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d'obra original, i els seus dibuixos s'han aplicat a tot tipus de suports i formats.

És una artista compromesa amb el seu país, Catalunya, i es reflecteix clarament en el gruix de la seva extensa obra. Així mateix, la seva gran qualitat artística i humana li ha permès il·lustrar qualsevol escenari, indret o personatge de tot el món i de totes les èpoques.

L'any 1991 la Generalitat de Catalunya li va donar la Creu de Sant Jordi i, a l'abril del 2011, Vic li va concedir la Medalla d'Or de la ciutat.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: