Trencaclosques En Patufet

Nou

Trencaclosques vertical En Patufet fet de fusta de faig i acabat amb cera natural de l'emblemàtica figura d'En Patufet amb la col i el cistellet il·lustrat per Pilarín Bayés.

Mides: 20,5 x 16,5 x 5,8 cm.

Més detalls

44,90 € IVA inclòs

Més informació

Els trencaclosques han de formar part de la vida d’una llar que tingui infants. En aquesta peça, En Patufet va acompanyat de la Col i el Cistellet. Aquest trencaclosques, a més, pot ser un element de decoració per a qualsevol llar. Realitzat amb fusta de faig i acabat amb cera natural i certificada per infància per a protegir la il·lustració.

Trencaclosques d'En Patufet


Fet i dissenyat al taller de Fusteria de Tell Fusta a Vulpellac amb els dibuixos realitzats per Pilarín Bayés al seu estudi situat a Vic.

PILARÍN BAYÉS:
Neix a Vic el 1941, en ple franquisme. Estudia a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i allí la descobreix la pedagoga Marta Mata, que la introdueix en el món professional. L'any 1964 publica el seu primer conte per a nens, a l'Editorial la Galera, El meu pardal i comença a col·laborar amb la revista Cavall Fort.
Des de l'inici fins ara, la Pilarín ha publicat quasi mil llibres, alguns traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d'obra original, i els seus dibuixos s'han aplicat a tot tipus de suports i formats.

És una artista compromesa amb el seu país, Catalunya, i es reflecteix clarament en el gruix de la seva extensa obra. Així mateix, la seva gran qualitat artística i humana li ha permès il·lustrar qualsevol escenari, indret o personatge de tot el món i de totes les èpoques.

L'any 1991 la Generalitat de Catalunya li va donar la Creu de Sant Jordi i, a l'abril del 2011, Vic li va concedir la Medalla d'Or de la ciutat.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: