Trencaclosques En Patufet

Nou

Trencaclosques vertical En Patufet fet de fusta de faig i acabat amb cera natural de l'emblemàtica figura d'En Patufet amb la col i el cistellet il·lustrat per Pilarín Bayés.

Mides: 20,5 x 16,5 x 5,8 cm.

Més detalls

44,90 € IVA inclòs

Més informació

Els trencaclosques han de formar part de la vida d’una llar que tingui infants. En aquesta peça, En Patufet va acompanyat de la Col i el Cistellet. Aquest trencaclosques, a més, pot ser un element de decoració per a qualsevol llar. Realitzat amb fusta de faig i acabat amb cera natural i certificada per infància per a protegir la il·lustració.

Trencaclosques d'En Patufet


Fet i dissenyat al taller de Fusteria de Tell Fusta a Vulpellac amb els dibuixos realitzats per Pilarín Bayés al seu estudi situat a Vic.

PILARÍN BAYÉS:
Neix a Vic el 1941, en ple franquisme. Estudia a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i allí la descobreix la pedagoga Marta Mata, que la introdueix en el món professional. L'any 1964 publica el seu primer conte per a nens, a l'Editorial la Galera, El meu pardal i comença a col·laborar amb la revista Cavall Fort.
Des de l'inici fins ara, la Pilarín ha publicat quasi mil llibres, alguns traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d'obra original, i els seus dibuixos s'han aplicat a tot tipus de suports i formats.

És una artista compromesa amb el seu país, Catalunya, i es reflecteix clarament en el gruix de la seva extensa obra. Així mateix, la seva gran qualitat artística i humana li ha permès il·lustrar qualsevol escenari, indret o personatge de tot el món i de totes les èpoques.

L'any 1991 la Generalitat de Catalunya li va donar la Creu de Sant Jordi i, a l'abril del 2011, Vic li va concedir la Medalla d'Or de la ciutat.

L’origen del Patufet no és gaire clar. La història ja s’explicava al segle XVI. Alguns diuen que prové d’un conte de fades alemany; però, en canvi, la versió anglesa situa la història en el fantàstic món llegendari del Rei Artur.

En català hi trobem múltiples versions, encara que amb diferents títols: Caganiu, En Polzet, En Patufet, En Napbuf, Cigronet, En Pere Patufet (Maspons i Labrós), En trompetet (A.M. Alcover), etc.

És un conte de superació, on la voluntat del menut venç tots els obstacles i res no l’atura. El perill no l’espanta i una vegada dins la panxa del bou no es queixa, només ajuda els pares perquè el trobin, cridant: Sóc a la panxa del bou, que no hi neva ni hi plou!


Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: