Pack de gots d'En Patufet

Nou

Conjunt de 3 gots i tapes d'En Patufet il·lustrats per Pilarín Bayés de diferents mides. Es pot fer servir com a got i també com a carmanyola canviant les diferents tapes del lot. Són biodegradables, reutilitzables, resistents i respectuosos amb el medi ambient.

Més detalls

6,00 € IVA inclòs

Més informació

Els gots d'En Patufet són sostenibles, reutilitzables i biodegradables (no deixen residus de microplàstics), estan fets amb pellofa d’arròs. Producte Fet a Catalunya – Km 0.

Els gots d'En Patufet


El pack inclou:

• Got de 250 ml amb tapa.
• Got de 500 ml amb tapa per beure.
• Tapa pel got de 500 ml, sense forat, per poder utilitzar el got com a carmanyola.

Apte per a ús alimentari. Compatible amb rentavaixelles i microones. Pots posar begudes fredes i calentes.

PILARÍN BAYÉS
:

Neix a Vic el 1941, en ple franquisme. Estudia a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i allí la descobreix la pedagoga Marta Mata, que la introdueix en el món professional. L'any 1964 publica el seu primer conte per a nens, a l'Editorial la Galera, El meu pardal i comença a col·laborar amb la revista Cavall Fort. Des de l'inici fins ara, la Pilarín ha publicat quasi mil llibres, alguns traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d'obra original, i els seus dibuixos s'han aplicat a tot tipus de suports i formats.

És una artista compromesa amb el seu país, Catalunya, i es reflecteix clarament en el gruix de la seva extensa obra. Així mateix, la seva gran qualitat artística i humana li ha permès il·lustrar qualsevol escenari, indret o personatge de tot el món i de totes les èpoques.

L'any 1991 la Generalitat de Catalunya li va donar la Creu de Sant Jordi i, a l'abril del 2011, Vic li va concedir la Medalla d'Or de la ciutat.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: