Penjoll Lespardenyeta Classic

Nou

Lespardenyeta és una reproducció fidel de l'emblemàtica espardenya catalana convertida en una joia molt especial.

Disponible en plata 925 bany de 3 micres d'or groc i d'or rosa.

Altres joies de Lespardenyeta.

Més detalls

96,00 € IVA inclòs

Més informació

Lespardenyeta és un sentiment fet joia. Les espardenyes d'espart porten a la nostra cultura des de l'època romana. No han desaparegut i contràriament s'han adaptat als nostres temps, mentre continuen sent el cor de les tradicions de molts pobles. La plata i l'or reprodueixen totes les textures de la peça original amb un alt nivell de detall. Mida peça: 3,5 x 0,9 cm. Mida cadena: 45 cm. Mida allargador cadena: +5 cm.

Lespardenyeta Classic

Un disseny exclusiu de Lespardenyeta basat en una espardenya real, imprès en 3D en resina. Cada peça és una impressió individual. El mètode d’elaboració és el modelatge a la cera perduda, tècnica d’origen antic que permet reproduir els detalls petits i subtils. Posteriorment, es fa la fundició en plata, i s'acaba corregint les imperfeccions una a una a mà per joiers artesans. El procés de poliment és molt delicat per tal de no perdre les textures de la joia. Algunes de les peces passen un bany d'or groc o rosa de 3 micres. Dissenyades i fetes a Barcelona.


Valoracions (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Compra verificada

Compra fàcil i enviament puntual. Molt bé.

Fa temps que conec els productes d'Oniricat i m'agraden molt: dissenys atractius, bona qualitat i fets per empreses catalanes. El servei d'enviament és molt ràpid i eficient.

altres productes de la mateixa categoria: