Penjoll Lespardenyeta Sferes

Nou

Lespardenyeta és una reproducció fidel de l'emblemàtica espardenya catalana convertida en una joia molt especial. Edició amb cadena amb esferes.

Disponible en Plata 925 de primera llei, bany de 3 micres d'or groc i d'or rosa.

Altres joies de Lespardenyeta.

Més detalls

Valoració:
(2 ressenyes)

96,70 € IVA inclòs

Més informació

Lespardenyeta és un sentiment fet joia. Les espardenyes d'espart porten a la nostra cultura des de l'època romana. No han desaparegut i contràriament s'han adaptat als nostres temps, mentre continuen sent el cor de les tradicions de molts pobles. La plata i l'or reprodueixen totes les textures de la peça original amb un alt nivell de detall. Mida peça: 3,5 x 0,9 cm. Mida cadena: 40 cm. Mida allargador cadena: +5 cm.

Lespardenyeta Sferes

Un disseny exclusiu de Lespardenyeta basat en una espardenya real, imprès en 3D en resina. Cada peça és una impressió individual. El mètode d’elaboració és el modelatge a la cera perduda, tècnica d’origen antic que permet reproduir els detalls petits i subtils. Posteriorment, es fa la fundició en plata, i s'acaba corregint les imperfeccions una a una a mà per joiers artesans. El procés de poliment és molt delicat per tal de no perdre les textures de la joia. Algunes de les peces passen un bany d'or groc o rosa de 3 micres. Dissenyades i fetes a Barcelona.

lespardenyeta-oniricat2.jpg

Valoracions (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Compra verificada

Collar més bonic k a la foto

Collar més bonic k a les fotos

Compra verificada

Esperdenya

altres productes de la mateixa categoria: