Penjoll Lespardenyeta Turmalines

Nou

Lespardenyeta és una reproducció fidel de l'emblemàtica espardenya catalana convertida en una joia molt especial amb un bany de 3 micres d'or groc.

Altres joies de Lespardenyeta.

Més detalls

133,90 € IVA inclòs

Més informació

Lespardenyeta és un sentiment fet joia. Les espardenyes d'espart porten a la nostra cultura des de l'època romana. No han desaparegut i contràriament s'han adaptat als nostres temps, mentre continuen sent el cor de les tradicions de molts pobles. La plata i l'or reprodueixen totes les textures de la peça original amb un alt nivell de detall. Mida peça: 3,5 x 0,9 cm. Mida cadena: 45 cm. Mida allargador cadena: +5 cm.


Lespardenyeta Turmalines


Un disseny exclusiu de Lespardenyeta basat en una espardenya real, imprès en 3D en resina. Cada peça és una impressió individual. El mètode d’elaboració és el modelatge a la cera perduda, tècnica d’origen antic que permet reproduir els detalls petits i subtils. Posteriorment, es fa la fundició en plata, i s'acaba corregint les imperfeccions una a una a mà per joiers artesans. El procés de poliment és molt delicat per tal de no perdre les textures de la joia. Algunes de les peces passen un bany d'or groc o rosa de 3 micres. Dissenyades i fetes a Barcelona.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: