Revister Debook

Nou

Revister DEBOOK de disseny minimalista i fet amb fusta de bedoll. Amb espais per a llibres, revistes o vinils, CDs i DVDs i està format per quatre peces que s’encaixen, no es necessita cap tipus d’eina addicional per a muntar-lo. Es pot moure fàcilment gràcies a la nansa que té a la part superior.

Altres productes Debosc.

Més detalls

65,00 € IVA inclòs

Més informació

DEBOOK és un petit moble auxiliar per tenir ordenats i a mà els llibres, revistes, CD i DVD favorits. Deixar el llibre obert en el punt on hem interromput la lectura és molt còmode, simplement deixant el llibre obert a la peça central. Fàcilment transportable gràcies a la seva nansa i adaptable a tot tipus de decoració i estada pel seu look minimalista i net (dormitori, saló, despatx, etc.).

DEBOOK


DEBOOK
es subministra en 4 peces de fàcil muntatge sense necessitat d'eines de cap tipus, simplement encaixades.
De la mateixa manera és desmuntable i fàcil de transportar. Mida/Dimensions: desmuntat 60x30x2,7 cm./muntat: 50x30x48 cm. Pes: 2,6 kg.

Tots els productes passen per les nostres mans, un a un, no afegim cap additiu que no sigui necessari.
Cada producte és diferent i únic per la característica pròpia de la fusta de bedoll (vetes, petits nusos, diferents tonalitats, petites esquerdes, etc.) De la mateixa manera combinem fusta amb tecnologia per poder fabricar productes de qualitat sense renunciar al natural.

DEBOOK és un producte de DEBOSC. Està fabricat amb materials naturals (tauler de fusta de bedoll) sense cap altre component. Com tots els nostres articles, els materials utilitzats tant en la fabricació com en l'embalatge estan pensats per al màxim respecte al medi ambient.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: