Safata sofà DETRAY

Nou

DETRAY és una safata que s’adapta al braç del vostre sofà o a la majoria de superfícies inestables per convertir-les en un espai estable i útil on podreu deixar-hi la copa o la tassa sense por de tacar-ho tot.

Mides: 50 x 30 x 1 cm. Pes1,2 kg.
Disponible en 4 acabats.

Altres productes Debosc.

Més detalls

Valoració:
(2 ressenyes)

40,00 € IVA inclòs

Més informació

Està feta amb llistons de fusta massisa i contraxapat en auró, cirerer, roure o wengué col·locats sobre una tela, cosa que fa que s’ajusti al braç del sofà, faci la mida que faci, o que pugueu plegar-lo per la meitat o enrotllar-lo com més us convingui.

DETRAY


DETRAY és un producte de DEBOSC. Està fabricat amb materials naturals. Com tots els nostres articles, els materials utilitzats tant en la fabricació com en l'embalatge estan pensats per al màxim respecte al medi ambient. Producte seleccionat als premis Delta 2018.Tots els productes passen per les nostres mans, un a un, no afegim cap additiu que no sigui necessari. Cada producte és diferent i únic per la característica pròpia de la fusta de bedoll (vetes, petits nusos, diferents tonalitats, petites esquerdes, etc.) De la mateixa manera combinem fusta amb tecnologia per poder fabricar productes de qualitat sense renunciar al natural.

Valoracions (2)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Compra verificada

Safata sofà Detray

Atenció al client impecable,gran professionalitat i un ventall de productes molt ampli.
100% recomanable.

Compra verificada

Customer didn't write any details

altres productes de la mateixa categoria: