Safata Detray

Nou

DETRAY és una safata que s’adapta al braç del vostre sofà o a la majoria de superfícies inestables per convertir-les en un espai estable i útil on podreu deixar-hi la copa o la tassa sense por de tacar-ho tot.

Mides: 50 x 30 x 1 cm. Pes1,2 kg.
Disponible en 7 colors.

Més detalls

30,00 € IVA inclòs

Més informació

Està feta amb llistons de fusta massisa de roure col·locats sobre una tela, cosa que fa que s’ajusti al braç del sofà, faci la mida que faci, o que pugueu plegar-lo per la meitat o enrotllar-lo com més us convingui.

DETRAY


La safata DETRAY està disponible en el color natural de la fusta, o bé de color blanc, negre, rosa, gris, groc, turquesa o blau cel.

Tots els productes passen per les nostres mans, un a un, no afegim cap additiu que no sigui necessari. Cada producte és diferent i únic per la característica pròpia de la fusta de bedoll (vetes, petits nusos, diferents tonalitats, petites esquerdes, etc.) De la mateixa manera combinem fusta amb tecnologia per poder fabricar productes de qualitat sense renunciar al natural.

DETRAY és un producte de DEBOSC. Està fabricat amb materials naturals (tauler de fusta de bedoll). Com tots els nostres articles, els materials utilitzats tant en la fabricació com en l'embalatge estan pensats per al màxim respecte al medi ambient. Producte seleccionat als premis Delta 2018.


altres productes de la mateixa categoria: