SOO Sensitive

Nou

SOO Sensitive és un nou concepte per fer massatges amb olis de forma intuïtiva i divertida. Un producte artesanal fet amb calma que busca dedicar més temps a cuidar dels seus éssers estimats, conèixer millor el seu cos i connectar amb la seva parella d’una manera diferent.

SOO Sensitive, la fusió perfecte entre plaer i disseny.

Més detalls

62,06 € IVA inclòs

-10%

68,95 € IVA inclòs

Més informacióSOO Sensitive, p
laer i benestar a través dels massatges.

De la fusió entre cos, disseny i artesania, neix un nou objecte per apropar els massatges professionals a tothom.

SOO Sensitive està format per una peça de fusta i una de ceràmica, que permeten contenir l’oli, abocar-lo i fer el massatge, a través de diverses posicions. L’àrea de fusta és ideal per a massatges relaxants: faci moviments circulars prement especialment en zones musculars. L’àrea de ceràmica, en canvi, és idònia per a massatges descontracturants: apliqui-ho pressionant en les espatlles, o bé acariciï zones sensibles com la planta dels peus, el coll o el cap.


Efectes dels massatges:
· Eliminar contractures
· Calmar dolors musculars
· Reactivar el flux sanguini

Propietats dels olis corporals d’Alqvimia:
· Hidratant, ideal per a la pell i pels cabells
· Antioxidant i antiinflamatori
· Relaxant
Recomanacions


· Abans del massatge: Gaudeixi d’una dutxa relaxant i deixi la pell neta i seca. Aboqui la meitat del potet d’oli Alqvimia dins la base de fusta, tanqui-ho i deixi caure unes gotes sobre la pell.
· Durant el massatge: Pregunti i experimenti. Deixi's guiar per saber on vol rebre el massatge i trobar el punt de pressió ideal per a la seva parella. Combini-ho amb massatges amb les mans. Si veu que ha abocat massa oli, pot apartar el producte una estona i escampar l’oli amb les mans.
· Després del massatge: Renti la peça ceràmica amb aigua i sabó lleugerament. Eviti rentar la peça de fusta amb aigua. Eixugui-la amb paper o fregui-la lleugerament amb un drap humid. És normal que quedi impregnada i mantingui la olor dels olis. Guardi el producte a la bosseta després del seu ús.

Dimensions: 60 x 73 mm. Continguts de la capsa: · SOO Sensitive · Bosseta de vellut negra · Mostra d’oli corporal Anti-estrès d’Alqvimia (6ml).
SOO Sensitive és un disseny original de Gemma Izumi i produït amb artesans de Barcelona, Cardedeu i Castellar del Vallès.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: