Pòsters interactius Wöwster

Nou

Els pòsters interactius Wöwster ens ensenyen molt més del que veiem a simple vista. Utilitza la realitat augmentada per introduir contingut extra al pòster; moviment, condicions meteorològiques i molt més. Paper i tintes especials d'alta qualitat. No inclou marc.

5 models diferents per escollir.

Descarrega't l'aplicació gratuïtament per Android i Apple i viu l'experiència.

Més detalls

65,00 € IVA inclòs

Més informació
Wöwster són pòsters que ens ensenyen molt més del que veiem a simple vista. Pòsters canviants, que ens sorprenen cada dia. Utilitzant la realitat augmentada per introduir contingut extra al propi disseny del pòster físic. Aquest contingut és accessible mitjançant la aplicació disponible per Android i Apple. La podeu descarregar i tenir l'experiència en aquesta galeria de dissenys activant la realitat augmentada sobre qualsevol dels pòsters.

badge_apple.png     
Descarrega l'aplicació de WÖWSTER i viu l'experiència en aquesta galeria.


Pòster homenatge al quadre "Ramon Casas velocipedista" (1889) de Santiago Rusiñol. Un jove Ramon Casas, el primer hipster de Barcelona.

Mides: 58 x 100 cm. Impressió qualitat Premium – UVI, tintes metal.litzades i envernissat. Paper Sybol Matt Pluss de Fedrigoni 170 grams/m2. Paper ECF respectuós amb el medi ambient amb certificat FSC. Han participat en aquest pòster: · Ivan Castro Lettering · Maurizio Morrone fotografia personatge · Retocat 3D, retoc fotogràfic i animació · Marco Alba música · WÖWSTER direcció creativa, direcció d’art, realitat augmentada · SedeFX efectes de so.
Vaixell
és el pòster inspirat en els cartells de turisme i indústria naviliera. Activeu l’aplicació per saber quin temps fa a coberta i gaudiu del cel que ens regala el creuer.

Mides: 69,5 x 99,5 cm. Impressió qualitat Premium – 4 tintes / Envernissat Pantone metàl.lic. Paper Cycles Mat 170 g/m2. Paper ECF respectuós amb el medi ambient: Certificació FSC. Han participat en aquest pòster: · Bungalow il·lustració, 3D i animació · WÖWSTER direcció creativa, direcció d’art, realitat augmentada · Marco Alba música · SedeFX efectes de so.
Homenatge al vermut, les tapes i les terrasses de Barcelona. Aquest pòster us diu quin dia és i quin temps fa a la Ciutat Comtal. Un tros de Barcelona a casa i brindeu amb ella sempre que vulgueu.

Mides: 59,5 x 99,5 cm. Impressió qualitat Premium – 4 tintes + tinta blanca especial + polièster de plata Paper Novatech semi Mat 200 g/m2. Ecolabel – Paper respectuós amb el medi ambient. Han participat en aquest pòster: Joan Fernàndez “Negrescolor” il·lustració · Home de Caramel animació · WÖWSTER direcció creativa, direcció d’art i realitat augmentada · Escoda Brushes material per l’artista · SedeFX efectes de so.
Barcelona
a vista d’ocell segons l’Iván Bravo. Des dels núvols fins als coloms de Plaça Catalunya, la ciutat deconstruida en capes de contingut. Districtes, barris, tòpics de les diferents zones de la ciutat. Fixeu-vos també que segons apunteu amb el mòbil a una zona o una altra del mapa sentireu els efectes de so de les onades, ocells, gent, trànsit, etc. 


Mides: 60 x 100 cm. Impressió qualitat Premium – 4 tintes. Paper Arcodesign 200 g/m2 de Fedrigoni. Paper respectuós amb el medi ambient: Certificació FSC. Lliure d’àcids i metalls pesants. Han participat en aquest pòster: Iván Bravo il·lustració · WÖWSTER direcció creativa, direcció d’art i realitat augmentada · Escoda Brushes material per l’artista · SedeFX efectes de so.

Barcelona
com si fos una obra d’art, il·lustrada pel Conrad Roset. Una musa. El pòster (virtual) informa de les condicions meteorològiques de la ciutat de manera molt colorida, contrastant amb la serietat i l’elegància del metal·litzat i l’UVI del pòster físic.


Mides: 67,4 x 95,4 cm. Impressió qualitat Premium – UVI. Paper Curious metallics platinum 120 g/m2. Paper respectuós amb el medi ambient: Certificació FSC. Han participat en aquest pòster: Conrad Roset il·lustració · Marco Alba música · WÖWSTER direcció creativa, direcció d’art, realitat augmentada.

Descarrega l'APP de WÖWSTER i viu l'experiència en aquesta galeria

badge_apple.png     

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: