Lampanot

70496

Nou

Lampanot, la llum de Barcelona. Una làmpada portàtil i recarregable, homenatge a un dels símbols més emblemàtics de Barcelona.

Amb tres intensitats per crear el teu ambient.

Més detalls

42,90 € IVA inclòs

64,00 € IVA inclòs

-21,10 €

Més informació

lampanot4Bod.jpg

Basada en el panot, el disseny de les rajoles dels carrers de l’Eixample. Els mítics barris de la ciutat comtal i insígnia de tota una època dedicada al disseny que Lampanot té en cinc de les seves sis cares.LAMPANOT

LA LLUM DE BARCELONA

La seva forma quadrada i la seva dimensió petita, permeten col·locar-la en multitud d’espais. A més, és una làmpada portàtil que només necessita recarregar-se amb un cable USB per a després poder usar-la sense necessitat d’endoll.

Aquesta llum és ideal per a espais on no es disposa de molt d’espai o espais que ja disposen de punts de llum fixos i necessiten un suport.Especificacions tècniques

· Mida: 10 x 10 x 10 cm.
· Bombeta: Led
· Voltatge: 5V
· Color: Blanc Càlid
· Temperatura del color: 6200k
· Flux luminós: 122 lm
· Bateria: 2x 3,7 V 1300mAH
· Autonomia: 2h aprox.

Inclou cable micro USB 1,4m. No inclou adaptador a la corrent USB.

Lampanot és un disseny de Cristina Borràs Arnal, guanyadora dels Premis Talent 2016. Inspirat en el símbol de Barcelona conegut com Panot, és un producte desenvolupat per Premis Talent i Faro Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta icona de l’arquitecte Puig i Cadafalch arreu del món com a símbol de pau i convivència.

Descarregui

altres productes de la mateixa categoria: