Prestatge Straw Shelf

Nou

Straw Shelf és un prestatge de metall de gran resistència de línies senzilles i minimalistes feta d'una sola peça d'acer dolç. El complement ideal pel teu saló, la combinació perfecte entre estil nòrdic i prestatge funcional.

2 mides i 10 colors per escollir.
Altres productes Coloured.

Més detalls

228,00 € IVA inclòs

Més informació

Straw Shelf és un prestatge de disseny minimalista amb una sanefa molt característica en forma de canals en zig-zag. Aquests canals permeten desar el mòbil o posar-hi llibres. Jugant amb formes geomètriques i gràcies a la mal·leabilitat de la planxa d’alumini, s’han creat uns canals en zig-zag molt representatius de la col·lecció Straw.

straw3-bod.jpg

Aquest nou prestatge és d’estil nòrdic, de línies senzilles i minimalistes. Els colors i acabats és el que li acaben donant el seu caràcter i personalitat.

Està disponible en 10 colors diferents, des de tons càlids i vibrants a colors elegants i tranquils, són colors triats segons les tendències de disseny d’interiors actuals. Oferim una gamma cromàtica ampla perquè puguis escollir quin és el to que millor encaixa a casa teva.


El prestatge ha estat creat a partir del doblegat i soldat d’una planxa d’alumini. Per aconseguir l’acabat ideal d’aquesta peça s’ha cobert amb pintura amb pols, portat al forn i cobert de nou amb una capa transparent de vernís per assegurar una bona qualitat del producte.

Està disponible en dues mides diferents: d’1 metre i de 70 cm d’allargada. Perfecte per col·locar tant a espais grans com en petits, combinant els dos tamanys aconseguim donar-li més personalitat a la paret i trencar amb la monotonia.


straw1-bod.jpg

Straw Shelf és una col·lecció dissenyada per la dissenyadora Sud-africana Nurjannah Omer per Coloured. Es va inspirar en el zig-zag que dibuixen els sostres de les barraques dels barris més humils, és un homenatge a la seva gent.

altres productes de la mateixa categoria: