Làmpada JAL

Nou

Làmpada JAL. La puresa i la nuesa del vidre defineixen el caràcter de JAL transparent.
A més, accentua l'efecte flotant del portalàmpades. JAL Frosted amb la part superior amb tractament glaçat actua de difusor i els efectes de llum a la part inferior caracteritzen aquest acabat.

Mides: Ø18 x 33 cm
Cable: Blanc, vermell o negre.

Més detalls

199,00 € IVA inclòs

Més informació

JAL és una làmpada que va sorgir d’un esbós i, després de desenvolupar el concepte, ha esdevingut Just Another Lamp. Està basada en la simplicitat, tenint molt present la qualitat dels materials i tenint cura de la producció. Es tracta d’un producte dissenyat a Barcelona i produït amb proveïdors de proximitat mitjançant processos artesanals.Detalls curosament dissenyats.
Una peça de decoració versàtil. Dos cons allotgen la font de llum, deixant-la flotar a l’aire. La bombeta pot orientar-se cap amunt o cap avall, permetent crear diferents configuracions. És un producte que presenta diferents acabats: la versió transparent i la frosted. Pel cable hi ha 3 opcions de color. La bombeta pot estar orientada en dues posicions, de manera que es pot utilitzar la làmpada d'ambdues formes.
Mides: Ø18 x 33 cm · Cable: Blanc, Negre, Vermell · Bombeta: 7W LED 2700k inclosa.JAL és un disseny original de SOM by More on Simplicity, fet a Barcelona.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: