Prestatgeria modular Citysens

Nou

Prestatgeria modular Citysens per plantes. Fabricada amb polipropilè 100% reciclat i fusta ecològica. Model de 4, 6 o 8 safates, a escollir.

Personalitzable: tria el color i munta l'estructura al teu gust.
Garantia de 2 anys. No inclou plantes.

Més detalls

69,00 € IVA inclòs

Més informació

LA PRESTATGERIA QUE S'ADAPTA A TU

Les plantes ens relaxen i donen vida als nostres espais. Tot i així, som molts els que no tenim totes les plantes que ens agradaria: ens falta temps i l'espai idoni per cuidar-les. La prestatgeria CitySens és un sistema modular dissenyat per gaudir de més plantes a casa o la feina. Gràcies al seu disseny modular, pots muntar la teva pròpia estructura vertical per a plantes en qualsevol espai: al costat de la finestra, en una paret, en un racó, com a separador o al balcó.

El disseny de les safates inclou una vora d'1 cm d'alt que assegura l'estabilitat dels testos i evita que l'aigua de reg caigui a terra. Rentar les safates és tan fàcil com passar un drap humit o posar-les en el rentaplats. L'estructura és estable per si sola, però si vols que creixi en vertical o tens criatures o animals a casa, la pots subjectar fàcilment a la paret.JUNTS PER UN MÓN MÉS JUST


La prestatgeria CitySens es munta a la Fundació Santa Teresa (el Vendrell, Tarragona), amb qui contribuim a la inserció laboral i social de persones amb diversitat funcional. Tots els productes de CitySens es fabriquen a Alacant amb polipropilè 100% reciclat i reciclable. Utilitzem el polipropilè per ser un material que no canvia de color, resistent a l'aigua i a la llum. La fusta que utilitzem és de faig d'alta qualitat, provinent d'explotacions forestals sostenibles amb segell ecològic PEFC.

CARACTERÍSTIQUES GENERALS DE LA PRESTATGERIA CITYSENS

Components 4 safates: 4 prestatges, 3 connectors, 8 varilles de fusta de 30 cm, 4 varilles de fusta curtes i el manual d'ús.
Components 6 safates: 6 prestatges, 5 connectors, 12 varetes de fusta de 30 cm, 6 varetes de fusta curtes i el manual d'ús.
Components 8 safates: 8 prestatges, 6 connectors, 16 varilles de fusta de 30 cm, 8 varilles de fusta curtes i el manual d'ús.
Mesures: Cada prestatge mesura 47 cm de llarg, 20 cm d'ample i 10 cm d'alt. Cada varilla mesura 30 cm de llarg i té un diàmetre de 3 cm.
Pes: Cada prestatge suporta fins a 8 kg de pes. Cada prestatge pesa 400 g. Pes total de la prestatgeria: 3 kg.
Colors: Blanco òs mat o negre mat
Materials: Polipropilè 100% reciclat. El polipropilè 100% reciclat en color blanc pot contenir petites taques d'altres colors. Fusta de faig amb segell PEFC.

Fabricat a Alacant i muntat a Tarragona per persones amb diversitat funcional. Escollint aquest producte ens ajudes a fomentar la seva inclusió social.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: