Cadira Confident Antoni Gaudí

Nou

Reproducció en miniatura de la mítica cadira doble Confident d'Antoni Gaudí per la Casa Batlló l'any 1906 feta en resina.

Escala:
1/6.
Mesures:
26 x 16 x 12 cm.
Altres productes d'Antoni Gaudí.

Més detalls

69,00 € IVA inclòs

Més informació

Cadira en miniatura Confident feta en resina, reprodueix amb tota fidelitat la mítica cadira doble, dissenyada per Antoni Gaudí l’any 1906 per a la sala menjador de la Casa Batlló. En la qual es pot constatar com Gaudí, a més d’un arquitecte genial, va ser un innovador creador de mobiliari i precursor del disseny ergonòmic. Les seves línies depurades, adaptades a la morfologia humana, converteixen el Confident en un referent imprescindible del disseny contemporani.


Antoni Gaudí
, considerat un dels millors arquitectes internacionals de la fi del segle XIX i principi del XX, va ser també un audaç dissenyador de mobles, reixes i altres peces decoratives d’alguns dels seus edificis. Per a les cadires de la Casa Batlló, al Passeig de Gràcia de Barcelona, l’arquitecte plantejà un tipus de seient, inèdit fins a aquell moment, que cerca les formes arrodonides que s'ajusten a la morfologia humana, prescindint d’entapissats i de les ornamentacions supèrflues de l’època per deixar la forma nua. Executades als tallers Casas i Bardés amb fusta de freixe, presenten formes anatòmiques que semblen modelar-se a partir de l'empremta que deixa el cos en seure. Gaudí va ser precursor dels dissenys ergonòmics, tot trencant amb els repertoris acadèmics i anticipant-se al disseny industrial.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: