L'hora del vermut

L'hora del vermut segueix sent una hora sagrada del diumenge al migdia. Aquest llibre de disseny molt cuidat, et convida a degustar un bon vermut acompanyat amb qualsevol de les més de 100 receptes que inclou el llibre, pensades tant per als paladars més exigents com per aquells que s'inicien als fogons. Autor: Toni Monné.
Llegeix mésMostrar menys
19,13 €
Afegir a la llista de desitjos
Descripció

ISBN: 978-84-9034-352-4 · Pàgines: 160 · Il·lustracions: 70 · Mides: 20 x 27 cm · Enquadernació: Rústica amb solapes

vermut3.jpg


Un bon vermut es pot acompanyar amb un munt de diferents petits plats: des de tapes fredes i pintxos, fins a cassoletes, truites i empanades, entre molts d'altres.

Sobre l'autor: Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat en diferents publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i va dirigir durant més de deu anys dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya ("Cocina Fácil" i "Comer Bien"). També ha dirigit la revista "Lecturas Especial Cocina", la col·lecció de minillibres "Con Mucho Gusto" i ha estat assessor editorial de "Comer y Beber".

Xabier Mendiola és l’autor de "Barcelona gastronomía y cocina" i coautor dels llibres "Emoción en el plato", "Del huerto a la mesa", "Del bosque a la mesa", "Quesos y Paisajes", "Los mejores bocadillos del mundo" i "Pica-Pica", publicat també a Cossetània.

Llegeix mésMostrar menys
Detalls del producte
Ressenyes
Vist recentment

Idiomes

Menu

  • Telèfon
    Correu electrònic
    info@oniricat.cat
    Adreça postal (oficines)
    Cadis, 6 - 08911 Badalona Barcelona

Creeu un compte gratuït per utilitzar les llistes de desitjos.

Inicia sessió

Inicieu la sessió primer.

Iniciar sessió