Pica-pica

Nou

15 menús per menjar amb els dits. Aquest llibre de disseny molt cuidat planteja quinze escenaris diferents on un pica-pica farà les delícies de tots els comensals. Situacions, experiències i viatges culinaris per llepar-se els dits a través de noranta receptes boníssimes, sorprenents i fàcils de fer.

Autor: Toni Monné.

Més detalls

Aquest producte ja no està disponible.

20,90 € IVA inclòs

Més informació

Pica-pica, tapes, fingerfood... Menjar amb els dits, sense necessitat de coberts, es converteix en una experiència deliciosa i original per a tots els sentits. Comprova-ho tot posant en pràctica les suggeridores receptes que trobaràs en aquest llibre.

ISBN: 978-84-9034-211-4· Pàgines: 152 · Il·lustracions: 60 · Mides: 20 x 27 cm · Enquadernació: Rústica · Data primera edició: Març del 2014

picapica4.jpg

Sobre l'autor: Toni Monné és periodista i ha estat sempre vinculat en diferents publicacions de cuina i gastronomia. Va fundar i va dirigir durant més de deu anys dues de les revistes de cuina més venudes a Espanya ("Cocina Fácil" i "Comer Bien"). També ha dirigit la revista "Lecturas Especial Cocina", la col·lecció de minillibres "Con Mucho Gusto" i ha estat assessor editorial de "Comer y Beber".

És l’autor de "Barcelona gastronomía y cocina" i coautor dels llibres "Emoción en el plato", "Del huerto a la mesa", "Del bosque a la mesa", "Quesos y Paisajes", "Los mejores bocadillos del mundo" i "L'hora del vermut", publicat també a Cossetània.


altres productes de la mateixa categoria: