Botigues emblemàtiques de Catalunya

Nou

Botigues emblemàtiques de Catalunya. Vol.1 Un viatge per viure i sentir la història i Vol.2 Els tresors perduts, dos volums que es complementen. Es tracta d'un recull d'establiments comercials que per la seva decoració i pels productes que venen, tenen un encant especial. Una immersió en el passat i que ens ajuden a reviure la història.

Més detalls

9,95 € IVA inclòs

Més informació

Angle Editorial​ ha publicat dos volums que es complementen entre ells: Botigues emblemàtiques de Catalunya. Un viatge per viure i sentir la història. (Tasta'l)Botigues emblemàtiques de Catalunya. Els tresors perduts. (Tasta'l). Es tracta d'un recull de fotografies, de Consol Bancells, d'establiments comercials que per la seva decoració i pels productes que venen, tenen un encant especial. Són botigues que ens permeten una immersió en el passat i que ens ajuden a reviure la història.

Aquests llibres són una excel·lent col·lecció de fotografies, amb uns textos de presentació precisos i amb molt d'interès. Té el valor, a més, de servir com a darrera reivindicació d'un patrimoni ja desaparegut: moltes botigues ja les podrem veure només a Botigues emblemàtiques de Catalunya. Però aquests llibres no només són una reivindicació del passat. Són, sobretot, un plor pel buit que va quedant a mesura que es tanquen aquests establiments, i una crida a reflexionar sobre el model de comerç i de societat que volem.

Nombre de pàgines (per cada volum): 152
Nombre d'il·lustracions: 156
Mides: 19 x 24,5 cm
Enquadernació: rústica amb solapes
Data primera edició: setembre del 2016

Botigues emblemàtiques de Catalunya. Vol.1 Un viatge per viure i sentir la història. (Mostra)

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: