Cinc mil refranys catalans i frases fetes populars

3 Ressenyes
Una nova i modernitzada edició dels Cinc mil refranys catalans i frases fetes populars. Un clàssic del refranyer, frases fetes i modismes populars de la llengua catalana.
Llegeix mésMostrar menys
12,50 €
Afegir a la llista de desitjos
Descripció
Aquesta obra va sortir a la llum per primera vegada l’any 1965 gràcies a la fèrria voluntat d’un editor sensible a les tradicions del poble català: entre aquestes, la paremiologia. Aquesta voluntat i sensibilitat van portar l’avi Àngel Millà i el pare Lluís Millà a fundar l’editorial Millà i, concretament, la Biblioteca Popular Catalana Vell i Nou, en la qual van aparèixer els Cinc mil refranys catalans.

La família Millà va divulgar i fer accessibles als ciutadans de Catalunya la cultura popular en català: des del món teatral fins al costumari del país. ISBN: 978-84-946793-1-5 · Pàgines: 144 · Mides: 13 x 18 cm. · Rústica amb solapes
Llegeix mésMostrar menys
Detalls del producte
Ressenyes(3)
Qualificació global
5
3 Ressenyes
Valoració
(5)
Sempre m\'han agradat els refranys i les frases fetes. A casa, la mare, sempre n\'utilitzava molts i jo he volgut seguir la tradici—. El llibre Žs per a regalar a la meva filla, perqu no es perdi la tradici—.
Vist recentment

Idiomes

Menu

  • Telèfon
    Correu electrònic
    info@oniricat.cat
    Adreça postal (oficines)
    Cadis, 6 - 08911 Badalona Barcelona

Creeu un compte gratuït per utilitzar les llistes de desitjos.

Inicia sessió

Inicieu la sessió primer.

Iniciar sessió