Cinc mil refranys catalans i frases fetes populars

Nou

Una nova i modernitzada edició dels Cinc mil refranys catalans i frases fetes populars. Un clàssic del refranyer, frases fetes i modismes populars de la llengua catalana.

Més detalls

Valoració:
(3 ressenyes)

13,00 € IVA inclòs

Més informació

Aquesta obra va sortir a la llum per primera vegada l’any 1965 gràcies a la fèrria voluntat d’un editor sensible a les tradicions del poble català: entre aquestes, la paremiologia. Aquesta voluntat i sensibilitat van portar l’avi Àngel Millà i el pare Lluís Millà a fundar l’editorial Millà i, concretament, la Biblioteca Popular Catalana Vell i Nou, en la qual van aparèixer els Cinc mil refranys catalans.

La família Millà va divulgar i fer accessibles als ciutadans de Catalunya la cultura popular en català: des del món teatral fins al costumari del país. ISBN: 978-84-946793-1-5 · Pàgines: 144 · Mides: 13 x 18 cm. · Rústica amb solapes

Valoracions (3)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Compra verificada

Refranys

LLibre curiós per tenir i conèixer els refranys catalans.

Compra verificada

De la terra

Una divertida manera de fer país

Compra verificada

Fantàstic

Sempre m'han agradat els refranys i les frases fetes. A casa, la mare, sempre n'utilitzava molts i jo he volgut seguir la tradició. El llibre és per a regalar a la meva filla, perquè no es perdi la tradició.

altres productes de la mateixa categoria: