Tinc un volcà

Nou

L’Alba no ho sabia, però a dins hi té un volcà, més o menys entre el melic i les costelles. De vegades, el volcà s’encén i explota. Llavors el foc ho crema tot i l’Alba pateix i s’espanta, tot alhora. Però una nit una fada menuda li explica a cau d’orella què pot fer quan s’enrabia, i aquell truc li farà descobrir sensacions inesperades.

Més detalls

11,50 € IVA inclòs

Més informació

Després del gran èxit de La fesTeta, es publica una nova proposta del tàndem Míriam Tirado i Joan Turu. Un conte sobre la respiració conscient al servei del treball amb les emocions. A diferència de les publicacions per a nadons basades en l'objecte-paraula, combina el format cartró amb el contingut narratiu i fomenta les experiències compartides entre adults i primera infància.

TINC UN VOLCÀ
MIRIAM TIRADO · JOAN TURU
TERCERA EDICIÓ. ISBN: 978-84-17756-06-2 · 26 pàgines · Dimensió: 17,5 x 22 cm · Format: cartronet · Col·lecció Caleta


Fomenta les experiències compartides entre adults i primera infància. Desenvolupa la imaginació dels més petits i permeten que se sentin identificats amb els personatges i la narració. Combina el format en cartró amb un contingut narratiu que l'adult pot explicar a l'infant i van més enllà de les publicacions per a nadons basades en l'objecte-paraula.

Autors:

Míriam Tirado és consultora de criança, especialitzada en maternitat/paternitat i periodista. Acompanya dones i homes en el camí de convertir-se en mares i pares. També dóna conferències en escoles i centres sobre els temes que més preocupen en la primera infància.

Joan Turu és il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: