La FesTETA

Nou

La FesTETA és una història meravellosa per fer entendre als més petits l’etapa final de la lactància, que pot resultar molt difícil i ser una eina d’ajuda a les mares que els costa afrontar-la.

Un conte per deixar i celebrar la TETA.

Més detalls

11,00 € IVA inclòs

Més informació

La mare de Noah pren la decisió de deixar de donar el pit a la seva filla. Per explicar-li-ho a la nena, recorre a l’al·legoria del núvol del benestar. Li explica a Noah que un núvol l’acompanya des del dia del seu naixement, i que, a poc a poc, s’ha anat fent gran, al costat d’ella. Aquest núvol és molt suau, de colors, i l’abraça i acompanya sempre. La mare li promet a Noah que quan hagin deixat el pit definitivament, celebressin una gran festa, i fins a bufessin les espelmes, tantes com a mesos o anys de lactància.

La FesTETA
MIRIAM TIRADO · JOAN TURU


La_festeta_bod.jpg

5a EDICIÓ. ISBN: 978-84-17000-26-4 · 28 pàgines · Dimensió: 17,5 x 22 cm · Format: cartronet · Col·lecció Caleta


Fomenta les experiències compartides entre adults i primera infància. Desenvolupa la imaginació dels més petits i permeten que se sentin identificats amb els personatges i la narració. Combina el format en cartró amb un contingut narratiu que l'adult pot explicar a l'infant i van més enllà de les publicacions per a nadons basades en l'objecte-paraula.

Autors:

Míriam Tirado és consultora de criança, especialitzada en maternitat/paternitat i periodista. Acom- panya dones i homes en el camí de convertir-se en mares i pares. També dóna conferències en escoles i centres sobre els temes que més preocupen en la primera infància.

Joan Turu és il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: