Benvingut, senyor malestar

Nou

Benvingut, senyor malestar. El Max estava estrany des que havia tingut la seva germana, no sabia què li passava, i s’enfadava molt sovint amb els seus pares. Però la seva mare també se sentia confosa, això de tenir dos fills era nou per a ella. Llavors, va aparèixer un follet i els ajudà a detectar què els passa i com connectar de nou. Un conte per acompanyar la gelosia.

Més detalls

12,50 € IVA inclòs

Més informació

Des que en Max ha tingut una germaneta no sap què li passa, està enfadat i trist, i sobretot, diàriament apareixen conflictes amb la seva mare. Però és que a la mare també li passa: li costa reconnectar amb el seu fill gran i això li preocupa. La situació arriba a un punt que, de sobte, apareix un petit follet amb barret i maletí, que es presenta com el senyor Malestar, i que els ajudarà a detectar què és el que els passa i com reconnectar de nou.

SEGONA EDICIÓ. ISBN: 978-8417756581 · 26 pàgines · Format: cartronet · Col·lecció Caleta

Autors:

Míriam Tirado és consultora de criança, especialitzada en maternitat/paternitat i periodista. Acompanya dones i homes en el camí de convertir-se en mares i pares. També dóna conferències en escoles i centres sobre els temes que més preocupen en la primera infància.

Joan Turu és il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: