100 pioneres catalanes

Nou

100 dones catalanes que, per primera vegada, han ocupat espais fins aleshores reservats als homes. Un centenar de biografies que resulten especialment inspiradores i que ens fan pensar com les decisions individuals han canviat la història col·lectiva.

Llegeix-ne un fragment.

Més detalls

22,00 € IVA inclòs

Més informació

Qui va ser la primera enginyera industrial a Catalunya? I la primera arquitecta? Qui va ser la primera alcaldessa? I la primera regidora? Qui va ser la primera Mestra en Gai Saber? I la primera presidenta d’uns Jocs Florals a Barcelona? I la primera presidenta d’una entitat feminista?...

Aquest llibre recull les biografies de 100 catalanes que  han  estat pioneres en algun àmbit, des de la política fins als mitjans de comunicació, passant per la pintura, la literatura, la música, el cinema, la ciència, l’economia, l’ensenyament, l’acció sindical, el feminisme,  l’esport, entre d’altres, del  segle III fins als nostres dies.

Autor: Antoni Gelonch · ISBN: 978-84-17998-28-8 · Pàgines: 224 · Mides: 17 x 20 cm. · Tapa dura amb sobrecoberta · Viena Edicions.

Valoracions (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Compra verificada

Interessant

El llibre ha estat un regal per a una amiga i em sembla molt interessant, llàstima que al venir dins d'una caixa amb d'altres productes, i no estar embolicat a part, la sobre portada del llibre venia una mica estripada.

altres productes de la mateixa categoria: