Desconnectats

Nou

Desconnectats és un conte amb il·lustracions de Joan Turu que ens ajuda a entendre com són d’addictives les pantalles i ens fa reflexionar sobre el bon ús i la importància d’estar connectats amb nosaltres mateixos i amb les persones que ens rodegen.

Més detalls

12,50 € IVA inclòs

Més informació

Desconnectats ens presenta una família i com tots ells passen gran part del seu temps enganxats a les pantalles. La situació s’anirà complicant i, sense adonar-se’n, s’aniran desconnectant entre ells. Com tornaran a connectar? A Desconnectats són els pares els encarregats d’entendre i gestionar la situació, posar límits i aconseguir un bon ús de les pantalles. Però, com ho faran?

El conte ens ajuda a entendre com són d’addictives les pantalles i ens fa reflexionar sobre el bon ús i la importància d’estar connectats amb nosaltres mateixos i amb les persones que ens rodegen.

DESCONNECTATS
MIRIAM TIRADO · JOAN TURU


ISBN: 978-84-17756-96-3 · 26 pàgines · Dimensió: 17,5 x 22 cm · Format: cartronet · Col·lecció Caleta


El conte per gestionar l’ús de les pantalles. Cinquè títol del tàndem d’èxit Míriam Tirado
i Joan Turu. Inclou una doble pàgina amb reflexions i eines de l’autora adreçada a les mares i pares.
Convida a la reflexió en família i a posar límits per un bon ús de la tecnologia.

Autors:

Míriam Tirado és consultora de criança, especialitzada en maternitat/paternitat i periodista. Acompanya dones i homes en el camí de convertir-se en mares i pares. També dóna conferències en escoles i centres sobre els temes que més preocupen en la primera infància.

Joan Turu és il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: