Guia botànica per al teu jardí

Nou

Guia botànica per al teu jardí és més que un simple llibre de referència útil sobre la ciència de la botànica i el llenguatge de l’horticultura: és una guia pràctica que ajudarà els amants del jardí a entendre com creixen les plantes, quins factors n’afecten el rendiment i com poden obtenir-se els millors resultats.

Més detalls

22,90 € IVA inclòs

Més informació

A la Guia botànica per al teu jardí s’expliquen més de 3.000 termes botànics, i es mostra com aplicar-los a la pràctica quotidiana de la jardineria.

Il·lustrada amb boniques làmines botàniques i amb diagrames simples, aquesta obra proporciona explicacions senzilles sobre més de 3.000 termes botànics i mostra com poden aplicar-se a la pràctica quotidiana de la jardineria. Per facilitar-ne la lectura, el llibre es divideix en capítols temàtics que cobreixen tot tipus de temes, des de les parts de les plantes fins a les plagues que les ataquen, i se subdivideix en apartats útils, com el de la poda dels arbres o la latència de les llavors.

Amb l’ajut d’aquest llibre, podràs tenir al teu abast una riquíssima font d’informació centrada en el món fascinant de la ciència botànica, que farà que els teus jardins prosperin sense cap dubte.

Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

Autoria: Geoff Hodge
Gènere Oci, jardineria i manualitats · Col·lecció Brots, 1 · Primera edició febrer 2021

ISBN: 978-84-1356-007-6
Enquadernació: Tapa dura
Mides: 17 x 22,7 cm
Pàgines: 226
Idioma: Català

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: