Petits poemes de Joan Brossa

Nou

Petits poemes de Joan Brossa conté 16 poemes que ens permeten viatjar i jugar per l’obra del poeta. El poemari compta amb la curació de la Judith Barnés (Fundació Joan Brossa) i les il·lustracions de la Mercè Galí, il·lustradora de nombrosos llibres de poesia il·lustrada per a infants.

Més detalls

15,50 € IVA inclòs

Més informació

Poemes que proposen jocs amb lletres i paraules, farcits de contingut i creativitat per motivar la reflexió i el diàleg dels lectors. El llibre inclou un manual d’instruccions per fer poemes, a l’estil brossià.

Una excel·lent manera d’inciar-se en l’amor per les paraules!Petits poemes
de Joan Brossa

JOAN BROSSA: (Barcelona, 1919 – 1998)

Poeta, dramaturg i artista plàstic definia tot el que feia com a “poesia”. Se’l considera el poeta avantguardista català més important del segle XX i un gran defensor de la poesia visual de la literatura catalana.
Va fundar la revista Dau al Set on va col·laborar amb textos surrealistes. La seva poesia es caracteritza per la ironia, la descontextualització i el refús entre paraula i objecte. Als anys finals de la seva vida es va centrar en la recerca de la màgia quotidiana, la denúncia social i la transgressió.


ISBN 978-84-18522-81-9 · Número de pàgines: 28 · Mides: 20 x 22 cm. Idioma: Català.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: