1.000 motius per viure

Nou

Un llibre regal per a tots els públics: des dels seguidors fidels de la Pilarín Bayés que vulguin rememorar la seva infància amb les seves icòniques il·lustracions, fins als petits lectors que puguin entendre el llibre com un original "Busca i troba".

Més detalls

24,95 € IVA inclòs

Més informació

Una vida en un miler de dibuixos. El llibre número 1.000 de Pilarín Bayés.
Un recull de tot allò que ha marcat la seva vida, des del fet més transcendental fins al detall més quotidià.1.000 motius
per viure


«Jo només vull jugar, fer rumiar, buscar la complicitat amb els de la meva edat i explicar coses als més joves, i així fins a 1.000 possibilitats...»

PILARÍN BAYÉS:

Neix a Vic el 1941, en ple franquisme. Estudia a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i allí la descobreix la pedagoga Marta Mata, que la introdueix en el món professional. L'any 1964 publica el seu primer conte per a nens, a l'Editorial la Galera, El meu pardal i comença a col·laborar amb la revista Cavall Fort.

Des de l'inici fins ara, la Pilarin ha publicat quasi mil llibres, alguns traduïts a vuit idiomes. Ha col·laborat en innombrables publicacions, exposicions d'obra original, i els seus dibuixos s'han aplicat a tot tipus de suports i formats.

És una artista compromesa amb el seu país, Catalunya, i es reflecteix clarament en el gruix de la seva extensa obra. Així mateix, la seva gran qualitat artística i humana li ha permès il·lustrar qualsevol escenari, indret o personatge de tot el món i de totes les èpoques.

L'any 1991 la Generalitat de Catalunya li va donar la Creu de Sant Jordi i, a l'abril del 2011, Vic li va concedir la Medalla d'Or de la ciutat.

Enquadernació: Rústica amb solapes
Mides: 20,5 x 27,5 cm
Pàgines: 192
Idioma: Català
EAN: 9788424670788

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: