Cerca i troba. Museus de Catalunya

Nou

Hores i hores de diversió en família tot buscant els objectes dins els diferents Museus de Catalunya. Més de 150 objectes que els més observadors podran buscar en l’entretinguda i divertida recerca que els proposa aquests llibres infantils.
· 3 llibres a escollir.
Edició trilingüe: Català, castellà i anglès.

Més detalls

15,00 € IVA inclòs

Més informació

Cerca i troba. Museus de Catalunya
27 museus i més de 150 objectes a trobar! Hores i hores de diversió en un recorregut fascinant pels museus i espais patrimonials. Descobreix la industrialització a Catalunya! Des del Museu Molí Paperer de Capellades, al Museu de la Pell d’Igualada, passant per les Mines de Cercs, el Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, el MNACTEC de Terrassa o bé el Museu del Suro de Catalunya. Una visita sorprenent als museus d’arreu del territori!
Il·lustrat per Robert Garcia, Gaur Estudio. Editorial Mediterrània · ISBN: 978-84-9979-704-5 · Nombre de pàgines: 36 · Format: 23 x 29 cm ·  Enquadernació: Tapa dura.Cerca i troba. Museus de Barcelona
1 ciutat, 11 museus i més de 150 objectes a trobar! Hores i hores de diversió en família tot buscant els objectes dins els diferents museus de la ciutat. Més de 150 objectes que els més observadors podran buscar en l’entretinguda i divertida recerca que els proposa aquest llibre infantil. Del Museu Blau a la Fundació Joan Miró, passant pel Museu de la Xocolata, el Museu Egipci, el CosmoCaixa, la Fundació Antoni Tàpies, el MACBA, el Museu del Disseny, La Casa dels Entremesos, el Museu Marítim o el Museu de la Música. Una visita sorprenent als museus més destacats de Barcelona!
Il·lustrat per Robert Garcia, Gaur Estudio. Editorial Mediterrània ·
ISBN: 978-84-9979-672-7 · Nombre de pàgines: 32 · Format: 23 x 29 cm · Enquadernació: Tapa duraCerca i troba. Museus de les terres de Lleida, Pirineus i Aran
12 museus i més de 160 objectes a trobar! Hores i hores de diversió als museus més destacats de Lleida, Pirineus i Aran. Diferents nivells de dificultat perquè grans i petits hi puguin jugar alhora que aprenen i descobreixen l’oferta cultural de Catalunya. Pàgina final amb curiositats per seguir buscant en les il·lustracions.
Il·lustrat per Elisa Munsó. Editorial Mediterrània ·
ISBN: 978-84-948978-8-7 · Nombre de pàgines: 32 · Format: 23 x 29 cm · Enquadernació: Tapa dura


Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: