El meu papa més!

Nou

El meu papa més! és un conte en català sobre els rols masculins i estereotips de gènere que visibilitza l’afecte i l’amor entre els homes. Amb tocs d’humor i jocs visuals.

Una història que ens mostra de manera natural i normalitzada l’amor i les cures entre els dos pares.

Més detalls

13,30 € IVA inclòs

Més informació

Ens parla sobre la rivalitat entre els dos protagonistes sobre els seus pares. I com aquesta es pot convertir en un missatge sobre l’afectivitat i l’amor entre dos homes. Una història que ens mostra de manera natural i normalitzada l’amor i les cures entre els dos pares, sense més. I tot a través dels ulls dels seus fills, una autèntica revelació i manifest sobre l’amor entre els homes!

El meu papa més!

JOAN TURU

13024.jpg

ISBN
978-84-18522-60-4 · Número de pàgines: 32 · Mides: 20 x 25 cm · Format Cartoné


FRAN PINTADERA: Narrador oral, dinamitzador de teatre social i escriptor de literatura infantil.
Com a escriptor ha publicat amb diferents editorials com Edelvives, SM, Kalandraka, Ekaré, Takatuka, Akiara Books, entre d’altres. La seva obra s’ha traduït en diversos països com Xina, Turquia, Canadà, EEUU, Alemanya i Japó.

JOAN TURU: Il·lustrador professional amb una llarga trajectòria, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals en els col·legis, i amb la il·lustració de contes infantils entre els quals
destaca l’exitós Tinc un volcà, de Míriam Tirado.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: