Rondalles inoblidables Ampliar

Rondalles inoblidables

Nou

Rondalles inoblidables de les terres de parla catalana. Una selecció de les millors rondalles catalanes amb els contes bàsics de la cultura popular, relats meravellosos, de costums, humorístics, d'enginy, de por... Els contes més populars de les tradicions valenciana, balear i catalana.

Més detalls

16,00 € IVA inclòs

Més informació

La rondalla és precisament el fruit d’aquella necessitat d’explicar-se i compartir les experiències quotidianes que ja experimentaven els primers homes. Quan els pobles encara no coneixien els llibres, ni els diaris, ni el cinema, ni la televisió, la narració oral era l’única manera de transmetre la memòria del passat.

L’autor d’aquest llibre ens demana, hi ha bones rondalles catalanes? i ell mateix ens respon que sí i que per això ens ofereix una selecció de 28 rondalles totes elles adaptades per a llegir, escoltar i gaudir al segle XXI.

L’adaptació però no trenca l’essència de la rondalla, sinó el lèxic, i a més tot acompanyat amb les il·lustracions característiques de la col.lecció del Cordill.

Cada rondalla va introduïda amb una proposta de temps de lectura i una breu frase que ens provoca la curiositat per la lectura.

Així podreu gaudir des del Patufet, el Joan de l’Ós, les perdius del Rector de Vallfogona, la mula d’en Figueta…. fins arribar a les 28 rondalles.

Tamany: 165 x 240 mm
Pàgines: 208 + cobertes
Impressió: Blanc i negre
Idioma: Català
ISBN:
9788494290336

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: