Etiquetes

Nou

Un àlbum il·lustrat on la potència de la imatge pren el protagonisme per ajudar-nos a reflexionar sobre LES ETIQUETES, un dels temes més representatius de l’obra d’en Joan Turu i que està de plena actualitat.

Més detalls

14,96 € IVA inclòs

Més informació

El tema que tracta Etiquetes (els estereotips i prejudicis) és clau i constant en el seu discurs i és la primera obra on ho tracta d’una manera central i directe.

ETIQUETES
JOAN TURU

A la Neus li diuen que és una nena petita, mentidera, de pell blanca, campiona… li pengen cada dia un munt d’etiquetes. Algunes li agraden, d’altres la incomoden, però se n’adona que totes s’hi queden per sempre i n’acaba ben farta, de tantes etiquetes! I és que la Neus, només voldria… SER.

En Joan Turu, un dels il·lustradors més destacats del nostre país, ens convida a pensar. Ens limiten, ens acomoden, ens separen i ens dificulten canviar? Una reflexió extraordinària i necessària per compartir petits i grans!ISBN
:
978-84-18288-12-8 · 28 pàgines · Dimensió: 24 x 27 cm · Enquadernació: tapa dura · Idioma: Català

Autor: Joan Turu és il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: