Punt de llibre Tòtem

Nou

Punt de llibre Tòtem, fet a mà de llautó temperat i aplacat, amb l'empunyadura de cuir procedent de retalls d'adoberies. Combina la funcionalitat, la delicadesa i la sobrietat. També es pot fer servir com a tallapapers o obrecartes.

Disponible en diversos dissenys.

Més detalls

39,90 € IVA inclòs

Més informació

Els punts de llibre-obrecartes Tòtem estan realitzats una part mecanitzada i completats a mà, en llautó temperat de 0.5 mm amb el contorn suau perquè es llisqui entre les pàgines del llibre i amb un acabat daurat o també envellit. Empunyadura de cuir procedent d'excedents de cases d'adobats fent el producte més sostenible i amb gravats sobre el metall, creant un joc de textures sobre un objecte d'ús, donant funcionalitat i elegància. Materials i producció íntegrament a Barcelona.

Elegància, funcionalitat, disseny, delicadesa, singularitat.

El concepte Tòtem neix de la necessitat de crear objectes d'ús quotidià amb un acabat cuidat, destinats a un públic que valora el treball artesà dins del concepte de marca, però alhora allunyat de la producció en sèrie i amb la possibilitat de personalitzar aquestes peces mitjançant detalls, colors o gravats.


LA COL·LECCIÓ
Aquesta col·lecció de punts de llibre està especialment dissenyada sota una perspectiva dual: la de l'objecte quotidià i la peça de joieria.
Funcionalitat, delicadesa i sobrietat s’han combinat en el procés de creació per obtenir una peça que, per les seves proporcions i formes, conviu en harmonia amb el llibre amfitrió. El contrast del cuir natural amb els acabats de la peça, l'ús de gravats i les superfícies llises, són elements que confereixen singularitat a aquesta col·lecció.
La producció realitzada íntegrament a Barcelona juntament amb la reutilització de materials com l’ansa de cuir provinent d’excedents de cases d’adoberies, contribueixen a minimitzar l’impacte mediambiental i dissenyar en criteri de sostenibilitat.

MODEL BÀSIC
Realitzat amb llautó temperat i un ansa de cuir provinent de retalls d’adoberies.
La peça s'entrega amb una capa de vernís de protecció. Opcionalment, aquest envernissat també pot ser amb efecte envellit.

MODEL GRAVAT
Aquest model destaca pels gravats amb motius gràfics, com una textura sobre el metall, que aporten contrast i alhora singularitat a la peça.
Realitzat amb llautó temperat i un ansa de cuir provinent de retalls d'adoberies. La peça s'entrega amb una capa de vernís de protecció.

MODEL PERSONALITZAT
En el procés de producció d'aquest model es poden incloure gravats personalitzats: logotips, noms, dedicatòries, commemoracions...
Realitzat amb llautó temperat i un ansa de cuir provinent de retalls d'adoberies. La peça s'entrega amb una capa de vernís de protecció. Contacta'ns.

Christian García
Amb una intensa trajectòria durant vint-i-cinc anys a Barcelona guiada pel risc, la il·lusió i la voluntat d'experimentar. Joier de formació a l'escola Llotja.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: