Teoria pràctica del pa amb tomàquet

Nou

Nova edició ilustrada de l'exitós llibre Teoria pràctica del pa amb tomàquet de Leopoldo Pomés, tot un tractat i complet receptari sobre el plat més popular i representatiu de la cuina catalana.
Disponible en català i castellà.
184 pàgines per llepar-se'n els dits!

Més detalls

18,00 € IVA inclòs

Més informació

En el 30è aniversari de la publicació, arriba aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d’una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d'un plat tan senzill que, en mans d'un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses.Abans, molt abans que la cuina i el cuinar esdevinguessin el fenòmen actual, la primera edició d'aquest llibre es convertí en un éxit absolut. En Pomés, amb aquest llibre, va convertir el plat més popular i representatiu de la cuina catalana en alta gastronomia en dedicar-li, a banda d'un complet receptari, tot un tractat.


«En l'aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba)

Edició en català. Feu-ne un tastet.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: