Manual d'adoctrinament de l'escola catalana

Nou

El Manual d'adoctrinament de l'escola catalana és el manual definitiu per ajudar els mestres a adoctrinar l'alumnat de les escoles catalanes.
Òscar Dalmau ha manipulat sense escrúpols textos i dibuixos de llibres infantils -publicats fa més de cinquanta anys per l'editorial La Galera- amb l'objectiu d'ensinistrar les criatures i guiar-les en el noble art de servir la causa catalana.

Més detalls

19,90 € IVA inclòs

Més informacióGènere:
Àlbum il·lustrat
Enquadernació: Cartoné
Mides:
20,5 x 20,5 cm
Pàgines:
144
Idioma:
Català
EAN:
9788418253140

Sobre l'autor

Òscar Dalmau (Barcelona, 1974). De dilluns a divendres aconsegueix treure'ns un somriure mentre fem el cafè del migdia amb les seves imitacions a "La competència" de RAC1, un programa d'humor "basat en fets reals" guardonat amb el premi Ondas. I des de fa quatre anys ens ajuda a destrossar una mica menys el català en el paper de presentador d'"El gran dictat" de Televisió de Catalunya, Premi Nacional de comunicació. És un comunicador amb estrella. El reconeixereu per la seva dicció perfecta (és la veu en off de "Caçadors de bolets"), la seva indumentària impecable i les grans ulleres de pasta negra. I per la seva parella professional, l'Òscar Andreu, amb qui forma un tàndem còmic imbatible.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: