100 dones catalanes Ampliar

100 dones catalanes

Nou

100 dones catalanes - 100 inspiracions creatives recull els pensaments de cent catalanes que han reflexionat sobre l’art, el procés creatiu i el paper de les dones en la producció artística. Des del segle XIX fins als nostres dies. Des de Rosa Sensat fins a Txell Bonet, passant per Caterina Albert, Aurora Bertrana, Montserrat Roig, Sol Picó, Natza Farré i Lita Cabellut, entre moltes altres.

Més detalls

22,00 € IVA inclòs

Més informació

Un centenar de textos seleccionats que resulten especialment inspiradors i que ens fan pensar sobre el fet artístic i sobre l’art de viure. Una festa dels sentits i del pensament, amb dones que han marcat el seu temps i que han alçat la veu per fer evolucionar la societat.

«Pensar és sortir del cercle traçat, interessar-nos pel que no s'ha dit, atrevir-nos a anar més enllà i, amb això, descobrim una de les maneres de moure'ns lliurement en el món.» Fina Birulés


Des de Rosa Sensat fins a Txell Bonet, passant per Caterina Albert, Aurora Bertrana, Montserrat Roig, Sol Picó, Natza Farré i Lita Cabellut, entre moltes altres. Un centenar de textos seleccionats que resulten especialment inspiradors i que ens fan pensar sobre el fet artístic i sobre l'art de viure.

Col·lecció: Creativa
ISBN: 978-84-949592-1-9
Format: 17 x 20 cm
Pàgines: 216
Llengua: catalana
Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: