Mascareta higiènica reutilitzable

Nou

Mascareta higiènica reutilitzable. Fabricada en cotó i polièster de doble capa, amb costura frontal ergonòmica per a un còmode ajustament i confortables cintes elàstiques per a les orelles en teixit hipoalergènic.

Teixit exterior: 50% Cotó / 50% Polièster. Teixit interior: 100% Polièster.
Disponibles en 3 colors i també per a nens. Inclou portamascaretes.

Més detalls

7,90 € IVA inclòs

Més informació

Mascareta higiènica reutilitzable per a ús personal. Certificació per organisme notificat EU i fabricada segons especificació UNE 0065. Eficàcia de filtració bacteriana:>98%. Resistent fins a 30 rentats. S'aconsella rentar com a mínim a 60ºC. Amb certificació OEKO-TEX Classe I.

ADVERTÈNCIA: aquesta mascareta no és un producte sanitari en el sentit de la Directiva 93/42/CEE o el Reglament (UE) 2017/745, ni un equip de protecció individual en el sentit del Reglament (UE) 2016/425. IMPORTANT: Evitar el contacte entre una mascareta bruta i peces netes. Assecar completament dins de les 2h posteriors al rentat. En l'assecat i l'emmagatzematge, evitar ambients en els quals la mascareta es pugui tornar a contaminar. Les mascaretes s'han de rebutjar en un contenidor proveït d'una bossa de plàstic. No reutilitzar una màscara bruta o humida. Es recomana no fer servir durant més de 4 hores.
*Per les característiques d'aquest producte, no s'accepten canvis ni devolucions.

altres productes de la mateixa categoria: