Mascareta higiènica reutilitzable - Nens

Nou

Mascareta higiènica per nens reutilitzable. Fabricada en cotó i polièster de doble capa, amb costura frontal ergonòmica per a un còmode ajustament i confortables cintes elàstiques per a les orelles en teixit hipoalergènic, amb certificació OEKO-TEX Classe I.

Disponible en 3 colors i també per a adults.

Més detalls

5,90 € IVA inclòs

Més informació

Mascareta higiènica per nens reutilitzable per a ús personal. Certificació per organisme notificat EU i fabricada segons especificació UNE 0065. Eficàcia de filtració bacteriana:>98%. Resistent fins a 30 rentats. S'aconsella rentar com a mínim a 60ºC.

Teixit exterior
: 50% Cotó / 50% Poliéster. Teixit interior: 100% Polièster.
* Per les característiques d'aquest producte, no s'accepten canvis ni devolucions.

ADVERTÈNCIA
: aquesta mascareta no és un producte sanitari en el sentit de la Directiva 93/42/CEE o el Reglament (UE) 2017/745, ni un equip de protecció individual en el sentit del Reglament (UE) 2016/425.
IMPORTANT: Evitar el contacte entre una mascareta bruta i peces netes. Assecar completament dins de les 2h posteriors a l'rentat. En l'assecat i l'emmagatzematge, evitar ambients en els quals la mascareta es pugui tornar a contaminar. Les mascareta s'han de rebutjar en un contenidor proveït d'una bossa de plàstic. No reutilitzar una màscara bruta o humida. Es recomana no fer servir durant més de 4 hores.

altres productes de la mateixa categoria: