Mascareta reutilitzable autoajustable

Nou

Mascareta reutilitzable i autoajustable amb la inscripció 'Si pots llegir això ets massa a prop'. Fabricada en polièster de doble capa, amb costura frontal ergonòmica i ajustadors per a un còmode ajustament a les orelles.
Disponible en 3 colors.
Talla única adult.

Teixit exterior/interior: 100% Polièster.

Més detalls

3,90 € IVA inclòs

9,90 € IVA inclòs

-6,00 €

Més informació

Mascareta higiènica reutilitzable i autoajustable per a ús personal. Certificació per organisme notificat EU i fabricada segons especificació UNE 0065. Eficàcia de filtració bacteriana:>98%. Resistent fins a 25 rentats. Rentar com a mínim a 60ºC.

La distància de seguretat és una de les mesures més efectives per evitar la transmissió de virus. Amb aquesta mascareta podràs indicar als del teu voltant que si són capaços de llegir el texte 'Si pots llegir això ets massa a prop' s'han de distanciar.

ADVERTÈNCIA: aquesta mascareta no és un producte sanitari en el sentit de la Directiva 93/42/CEE o el Reglament (UE) 2017/745, ni un equip de protecció individual en el sentit del Reglament (UE) 2016/425. IMPORTANT: Evitar el contacte entre una mascareta bruta i peces netes. Assecar completament dins de les 2h posteriors al rentat. En l'assecat i l'emmagatzematge, evitar ambients en els quals la mascareta es pugui tornar a contaminar. Les mascaretes s'han de rebutjar en un contenidor proveït d'una bossa de plàstic. No reutilitzar una màscara bruta o humida. Es recomana no fer servir durant més de 4 hores. *Per les característiques d'aquest producte, no s'accepten canvis ni devolucions.

Valoracions (5)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 5 customer reviews
Compra verificada

Customer didn't write any details

Compra verificada

Mascareta

Súper suau, sembla que no portis res a ma cara.

Compra verificada

Un detall rebre-la com a regal

Ha estat un detall rebre com a regal una mascareta en comprar la motxilla.
De tota manera, jo continuo utilitzant les FFP2, crec que són molt més segures.
Personalment no em fio de les mascaretes de tela.
De fet, a Alemanya, no les permeten al transport públic.
Aquí, als hospitals públics tampoc.
El que he fet, ha estat guardar-la a dintre la motxilla. Així, si és el cas que la FFP2 que duc es malmeti, la tindré per una emergència.
Moltes gràcies.

Compra verificada

Customer didn't write any details

Compra verificada

M'agrada és còmoda!