Mascareta reutilitzable autoajustable

Nou

Mascareta reutilitzable i autoajustable amb la inscripció 'Si pots llegir això ets massa a prop'. Fabricada en polièster de doble capa, amb costura frontal ergonòmica i ajustadors per a un còmode ajustament a les orelles.
Disponible en 5 colors.
Talla única adult.

Teixit exterior/interior: 100% Polièster. Inclou bossa portamascaretes.

Més detalls

9,90 € IVA inclòs

Més informació

Mascareta higiènica reutilitzable i autoajustable per a ús personal. Certificació per organisme notificat EU i fabricada segons especificació UNE 0065. Eficàcia de filtració bacteriana:>98%. Resistent fins a 25 rentats. Rentar com a mínim a 60ºC.

La distància de seguretat és una de les mesures més efectives per evitar la transmissió de virus. Amb aquesta mascareta podràs indicar als del teu voltant que si són capaços de llegir el texte 'Si pots llegir això ets massa a prop' s'han de distanciar.
11618.jpg?time=1595320169105
ADVERTÈNCIA: aquesta mascareta no és un producte sanitari en el sentit de la Directiva 93/42/CEE o el Reglament (UE) 2017/745, ni un equip de protecció individual en el sentit del Reglament (UE) 2016/425. IMPORTANT: Evitar el contacte entre una mascareta bruta i peces netes. Assecar completament dins de les 2h posteriors al rentat. En l'assecat i l'emmagatzematge, evitar ambients en els quals la mascareta es pugui tornar a contaminar. Les mascaretes s'han de rebutjar en un contenidor proveït d'una bossa de plàstic. No reutilitzar una màscara bruta o humida. Es recomana no fer servir durant més de 4 hores. *Per les característiques d'aquest producte, no s'accepten canvis ni devolucions.

Valoracions (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Compra verificada

M'agrada és còmoda!

altres productes de la mateixa categoria: