Preu reduït! Mascareta Farcell nens Ampliar

Mascareta Farcell nens

Nou

Mascaretes Farcell per a nens fetes artesanalment de teixit de farcell hidrofugat en cotó i polièster de triple capa, amb costura frontal ergonòmica i gomes elàstiques per a un còmode ajustament.

Talla única nens.
Disponibles en 2 colors i per a adults.

· Altres productes de Farcell.

Més detalls

2,90 € IVA inclòs

8,90 € IVA inclòs

-6,00 €

Més informació
MASCARETES
FARCELL

- Mascareta feta amb teixit popelín negre i viu farcell.
La mascareta està formada per 3 capes, 90 cotó orgànic – 10% polièster / TNT (100% prolipopilé) 70 gr. / 90% cotó – 10% polièstier farcell. Gomes negres. Resistents a 70-80 rentades.

- Mascareta feta amb teixit farcell cotó i viu farcell. La mascareta està formada per 3 capes, 90% cotó orgànic – 10% polièster / TNT (100% prolipopilé) 70 gr. / 90% cotó – 10% polièster farcell. Gomes negres. Resistents a 80-90 rentades.

- Mascareta feta amb teixit quirúrgic blanc i viu farcell. La mascareta està formada per 3 capes, cotó quirúrgic / TNT (100% prolipopilé) 70 gr. / cotó quirúgic. Gomes blanques. Resistents a 60-70 rentades.
Instruccions de col·locació:

  1. Rentar-se les mans amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica.
  2. Agafar la mascareta i ajustar les gomes a les orelles.
  3. Baixar la part inferior a la barbeta i ajustar al nas.

Una vegada ajustada, NO TOCAR LA MASCARETA AMB LES MANS. Si ho hagués de fer, rentar-se les mans abans de tocar o utilitzar hidroalcohol.

Retirada de la mascareta:

  1. Retirar la mascareta sense tocar la part frontal exterior.
  2. Llençar si ja ha superat els cicles de rentat.
  3. Rentar-se les mans amb aigua i sabó o utilitzar solució hidroalcohòlica.


Es recomana rentar a mà o en cicle de roba delicada a màx. 40 graus. No utilitzar lleixiu. *Per les característiques d'aquest producte, no s'accepten canvis ni devolucions.
Dissenyades i manufacturades a Catalunya al Centre Penitenciari de Ponent. Veure Certificat ITEL.


El disseny del mocador de fer farcells, de quadres marrons i negres, pràcticament invariable a través del temps, s'ha convertit en aquest darrer segle en el símbol més viu i entranyable de la vida popular catalana. Així, quan l'activitat comercial es fomentava en els mercats, quan la població s'havia de desplaçar entre els nuclis habitats i el camp, quan les figures de marxants i recaders eren familiars a pobles i ciutats..., el mocador de fer farcells va ser adoptat com la forma més pràctica d'embolicar i transportar tota mena de draps i petita paqueteria. El seu sistema de doble lligat de les puntes facilitava que l'embalum pogués ser carregat directament sobre una espatlla, sobre un bastó o simplement a la mà. Els colors soferts i l'alta resistència del cotó el feien adaptable a totes les necessitats i extraordinàriament durador.

cire3.jpg
Avui, quan els sistemes de vida i les relacions comercials han canviat tan dràsticament, la recuperació d'aquest tipus de teixit en tota mena de prendes d'ús modern aconsegueix casar la funcionalitat amb el regust de les bones tradicions.

Productes 'Made in Cire' fabricats pels interns dels centres penitenciaris de Catalunya.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: