Mascareta Pssst!

Nou

Mascaretes higièniques reutilitzables inspirades en l'art de la papiroflèxia i fetes de polipropilè certificat, s'adapten a la cara còmodament. Segures, ergonòmiques, originals i elegants. Talla única adult. Inclou ajustador.
Homologació FFP2.

Més detalls

9,90 € IVA inclòs

13,90 € IVA inclòs

-4,00 €

Més informació

Mascaretes Pssst! Un disseny original de Josep Abril, sobri i elegant inspirat en l'art de l'origami, ja que els seus plecs, gairebé sense costures, cobreixen perfectament la cara sense una pressió excessiva. Poden rentar-se fins a 35 vegades a 40ºC gràcies al seu teixit de polipropilè certificat.

Mascaretes Pssst!

Teixit de polipropilè Texsilk® certificat per Intel

Eficàcia en la filtració d’aerosols > 97% (equivalent a una mascareta FFP2)
Eficàcia en la filtració de partícules > 96%
Lliure d’ingredients tòxics
Certificat OEKO-TEX® classe 1
Repel·lent a l’aigua
Propietats antibacterianes
Es pot rentar fins a 35 vegades a 40°


El dissenyador
 Josep Abril i l'estudi Opisso han unit forces en una iniciativa col·laborativa amb tallers locals de tall, confecció i serigrafia de Barcelona seriosament perjudicats per la pandèmia. Han dissenyat una mascareta única, segura i reutilitzable.

ADVERTÈNCIA: aquesta mascareta no és un producte sanitari en el sentit de la Directiva 93/42/CEE o el Reglament (UE) 2017/745, ni un equip de protecció individual en el sentit del Reglament (UE) 2016/425. IMPORTANT: Evitar el contacte entre una mascareta bruta i peces netes. Assecar completament dins de les 2h posteriors al rentat. En l'assecat i l'emmagatzematge, evitar ambients en els quals la mascareta es pugui tornar a contaminar. Les mascaretes s'han de rebutjar en un contenidor proveït d'una bossa de plàstic. No reutilitzar una màscara bruta o humida. Es recomana no fer servir durant més de 4 hores. *Per les característiques d'aquest producte, no s'accepten canvis ni devolucions.

Descarregui

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: