Mascareta Farcell Neoprè

Nou

Mascareta Farcell de neoprè verd caqui. Reutilitzable, hidrofugada, antibacteriana i transpirable amb goma elàstica i ajustable per una millor adaptació. Homologació FFP2.

Talla única adult.
· Altres productes de Farcell.

Més detalls

8,90 € IVA inclòs

10,90 € IVA inclòs

-2,00 €

Més informació

MASCARETA FARCELL  Neoprè

- Mascareta formada per 3 capes, teixit PERU HRB –  TNT 70 gr. / PERU HRB. Màxim 50 rentats.

Aquest dispositiu no és un producte sanitari en el sentit de la directiva 93/42 o del Reglament UE/2017/745, ni en un EPI en el sentit del Reglament UE/2016/425.

Norma UNE i UNE-EN-0065-20-20. Respirabilitat (pa/cm2) 55+/- 1. Eficàcia filtració (BFE) (%) 96%.

Instruccions de col·locació:

  1. Rentar-se les mans amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica.
  2. Agafar la mascareta i ajustar les gomes a les orelles.
  3. Baixar la part inferior a la barbeta i ajustar al nas.

Una vegada ajustada, NO TOCAR LA MASCARETA AMB LES MANS. Si ho hagués de fer, rentar-se les mans abans de tocar o utilitzar hidroalcohol.

Retirada de la mascareta:

  1. Retirar la mascareta sense tocar la part frontal exterior.
  2. Llençar si ja ha superat els cicles de rentat.
  3. Rentar-se les mans amb aigua i sabó o utilitzar solució hidroalcohòlica.

Es recomana rentar a mà o en cicle de roba delicada a màx. 60 graus. No utilitzar lleixiu. *Per les característiques d'aquest producte, no s'accepten canvis ni devolucions. Dissenyades i manufacturades a Catalunya al Centre Penitenciari de Ponent. Veure Certificat ITEL.


El disseny del mocador de fer farcells, de quadres marrons i negres, pràcticament invariable a través del temps, s'ha convertit en aquest darrer segle en el símbol més viu i entranyable de la vida popular catalana. Així, quan l'activitat comercial es fomentava en els mercats, quan la població s'havia de desplaçar entre els nuclis habitats i el camp, quan les figures de marxants i recaders eren familiars a pobles i ciutats..., el mocador de fer farcells va ser adoptat com la forma més pràctica d'embolicar i transportar tota mena de draps i petita paqueteria. El seu sistema de doble lligat de les puntes facilitava que l'embalum pogués ser carregat directament sobre una espatlla, sobre un bastó o simplement a la mà. Els colors soferts i l'alta resistència del cotó el feien adaptable a totes les necessitats i extraordinàriament durador.

cire3.jpg
Avui, quan els sistemes de vida i les relacions comercials han canviat tan dràsticament, la recuperació d'aquest tipus de teixit en tota mena de prendes d'ús modern aconsegueix casar la funcionalitat amb el regust de les bones tradicions.

Productes 'Made in Cire' fabricats pels interns dels centres penitenciaris de Catalunya.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: