Mascareta OPEN ARMS

Nou

Mascareta Open Arms #STAYSAFE reutilitzable, feta de polièster reciclat, hidrofugada, antibacteriana i transpirable, amb costura frontal ergonòmica i gomes elàstiques.

Talla adult i nens.
Disponibles en 2 colors.

Altres productes Open Arms.

Més detalls

13,50 € IVA inclòs

Més informacióMASCARETES 
OPEN ARMS

Polièster reciclat. Filtre biodegradable: El Lyocell® és un teixit sostenible fet a través de la cel·lulosa o la polpa de la fusta (tals com l'eucaliptus, el roure o el bedoll, procedents de boscos gestionats de forma sostenible) mitjançant un avançat procés de filat amb dissolvent d'origen orgànic. Es tracta d'un procés totalment ecològic. Tots els beneficis es destinen a ProActiva Open Arms.

· Alta transpirabilitat.
· Protecció dual.
· Biocida: Mata organismes vius i deté el seu desenvolupament.
· Reutilitzable (50 rentats).
· No irrita ni provoca al·lèrgies.
· Antiesquitxades.
· Cómode.
· Pinça nasal per ajust òptim.
· Es pot rentar a 60°C.

Una vegada ajustada, NO TOCAR LA MASCARETA AMB LES MANS. Si ho hagués de fer, rentar-se les mans abans de tocar o utilitzar hidroalcohol.

Aquesta mascareta no és un producte sanitari en el sentit de la directiva 93/42 o del Reglament UE/2017/745, ni un EPI en el sentit del Reglament UE/2016/425. Norma UNE i UNE-EN-0065-2020 . Respirabilitat (pa/cm2) 57+/- 1. Eficàcia filtració (BFE) (% ) 93,36 +/- 1,14. European specification CWA 17553:2020 by standards EN 14683:2019 + AC:2019.

*Per motius d'higiene i seguretat davant el Covid-19 aquest article no admet canvis ni devolucions.Hi ha regals que emocionen, que es comparteixen, que es gaudeixen en família… i hi ha uns altres que salven vides. Des de Proactiva Open Arms, han aconseguit salvar moltes vides de les urpes del Mediterrani central. Per això, et convidem a descobrir els regals salva vides: cada article contribueix al fet que puguin romandre més temps al mar, amb més recursos i amb més energia.

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: