GINRAW Barcelona

GINRAW sorgeix del talent d’un grup d’experts que han posat tot el seu coneixement,
la seva il·lusió i el seu afany per crear la ginebra perfecta. Un procés d’elaboració únic, una destil·lació inspirada en les últimes tècniques gastronòmiques. GINRAW, la ginebra d'alta gamma feta a Barcelona.
EDICIÓ ESPECIAL AMB UN ESTOIG DE REGAL.
Llegeix mésMostrar menys
49,00 €
Afegir a la llista de desitjos
Descripció
GINRAW-4.jpg
GINRAW

La ginebra gastronòmica

Concentrar l'essència de la ciutat de Barcelona en una ampolla de ginebra. Aquesta és la tasca que dos emprenedors catalans, Lluís Jáuregui i Roger Burgués, es van proposar a l'hora de crear GINRAW, la primera ginebra inspirada en Barcelona. "El producte final és una combinació de la tradició i la modernitat que caracteritzen aquesta ciutat", expliquen els seus creadors. Per això, GINRAW mescla la destil·lació tradicional del ginebró en un alambí de coure amb la destil·lació a baixa temperatura d'ingredients botànics mediterranis frescos (com llimona o llorer) amb d'altres exòtics (com fulles de llima kaffir, cardamom negre i llavors de coriandre) per crear aquesta ginebra de gamma alta.

AROMA
En nas, ofereix una excel·lent intensitat aromàtica, essencialment fresca amb suaus notes cítric-florals i puntes verdes de la combinació de la llimona, el cedrat i les fulles de llima kaffir. El ginebró està present en una base aromàtica molt estructurada, amb l’alcohol perfectament integrat.

SABOR
Amb cos i volum en entrada en boca, és suau, amable i elegant. Apareixen aspectes florals amb sensació vellutada, puntes especiades i efervescents, i matisos fumats. Frescor i calidesa conviuen de forma equilibrada, amb un fons balsàmic característic del ginebró. La seva persistència en boca és llarga i agradable.

EN BONA COMPANYIA
Concebuda per paladars exigents, permet descobrir tots els seus matisos prenent-la sola o amb gel, en un G&T on es potencia el seu frescor o com a base per la cocteleria més creativa. A més, ha sigut elaborada perquè la seva riquesa en aromes i sabor sigui un complement perfecte pels maridatges més sibarites i les creacions culinàries més sofisticades.

SINTETITZANT L'ESPERIT D'UNA CIUTAT
Un procés únic que combina els sistemes tradicionals amb les últimes tècniques gastronòmiques destil·lant a baixa temperatura.

Així, es conserva l'essència i frescor de la selecció de botànics mediterranis (llimona, cedrat, llorer) i exòtics (fulles de llima kaffir, cardamom negre, llavors de coriandre) que, combinats en la seva justa proporció amb el ginebró, defineixen una ginebra de sabor i aroma superiors.

GINRAW s'elabora en petits lots per garantir l'excel·lència de qualitat i sabor a cada ampolla, que defineix la seva raó de ser.
Llegeix mésMostrar menys
Detalls del producte
Ressenyes
Vist recentment
49,00 €
GINRAW sorgeix del talent d’un grup d’experts que han posat tot el seu coneixement,la seva il·lusió i el seu afany per crear la ginebra perfecta. Un procés d’elaboració únic, una destil·lació inspirada en les últimes...

Idiomes

Menu

  • Telèfon
    Correu electrònic
    info@oniricat.cat
    Adreça postal (oficines)
    Cadis, 6 - 08911 Badalona Barcelona

Creeu un compte gratuït per utilitzar les llistes de desitjos.

Inicia sessió

Inicieu la sessió primer.

Iniciar sessió