L'oli del mar

Nou

Oli d'oliva verge extra Oli del mar de categoria superior, obtingut directament d'olives del Baix Ebre només amb procediments mecànics. Un maridatge en què el mar, blau intens de la Mediterrània, i la mil·lenària concepció de l'olivera, com a símbol de la terra, es donen la mà.

3 ampolles de 100 ml. de 3 varietats.

Més detalls

10,60 € IVA inclòs

Més informació

Les oliveres formen part integradora del paisatge del Baix Ebre i des dels seus bancals participen de la silenciosa mirada al mar, gaudint de la seva brisa, i establint un diàleg poètic i integrador entre els cultius agrícoles i la tradició marinera. Un entorn que convida a canviar el pas, a aparcar les tensions i a descobrir l'assossec, la calma i la tranquil·litat. Terra en forma de bancals, amb marges de pedra seca, dibuixen un territori on, durant segles, conviuen oliveres mil·lenàries amb una flora i fauna exclusives.

VARIETATS:

• Sevillenc
Olfacte: proporciona olis d'un fruitat mitjà-alt i és molt ric en aromes secundaris, tant de tipus madur (poma i plàtan) com de tipus verd (herba, ametlla i fonoll). En boca: bon cos, equilibrat i notes d'ametlla madura i fruits secs, intens i elegant, és dolç presentant alguna nota d'amargor i picant. Color: verd clar.

• Coupage
Olfacte: proporciona olis d'un afruitat mitjà-alt, és ric en aromes secundaris, predominen els tipus verd (herba, pell de plàtan) per sobre dels tipus madur (poma, plàtan). En boca: el seu sabor és suau amb una sensació vellutada, dolç a l'entrada i lleuger picor al final, és poc aspre. Suau i equilibrat en dolçor, amargor i picant. Color: groc or .

• Morrut
Olfacte: molt aromàtic i afruitat amb notes de fulles fresques i aromes secundaris de tipus verd (fulles carxofa, ametlla) i madur (poma). En boca: suau i dolça l'entrada, amarg i picant al final amb notes de tomaquera, ben equilibrat amb la dolçor. Color: groc palla .L'oli del mar
està ubicat a la línia més tradicional de la Denominació d'Origen del Baix Ebre-Montsià, amb el seu característic dolçor i excel·lent fruitat. Però, L'oli del mar, aposta també per una estratègia d'elaboració encaminada a la trobada d'olis més frescos, més afruitats, i amb punts mes notables d'amargor i major intensitat en les seves aromes. És per això, pel que ja han iniciat les plantacions de noves espècies i varietats, investigant en processos encaminats a avançar el moment òptim de recol•lecció i el control de les temperatures. Al costat d'aquestes noves espècies, es perfila la línia ecològica amb prop de 100 noves hectàrees recuperades i sota el control i normativa de la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

L'oli del mar s'envasa sota comanda, en envasos opacs que impedeixen el seu deteriorament per la penetració de la llum, i amb edicions limitades i numerades, per als olis i varietats millor classificats i valorats organolèpticament, pels experts tastadors del Panell de Tasts.

L'oli del mar és el fruit d'un treball sòlid i rigorós, assentat sobre la il·lusió però també sobre l'experiència de més de 25 anys. Elaborat i envasat per RSN 164139/CAT per a Ebrethink, S.L. a El Perelló.

altres productes de la mateixa categoria: