Gerra Álsol

Nou

Álsol és l'única gerra dissenyada per a sangria, ja que permet servir la fruita al mateix recipient en acabar la beguda. Feta de gres colat artesanalment.

Més detalls

56,90 € IVA inclòs

Més informacióÁLSOL
El disseny d'Álsol evita que caigui la fruita durant l'abocament del líquid i permet que càpiga de peu a la nevera. D'aquesta manera, es pot refredar sense la necessitat de glaçons mentre macera la fruita, aprofitant així els seus 1000 ml de capacitat per la beguda. Tot això aconseguit amb formes que, perseguint la funcionalitat, li confereixen un aspecte racional i atemporal capaç d'adaptar-se a qualsevol entorn.La gerra, fabricada en gres, s'ofereix en diferents colors de esmaltat, i va acompanyada d'un packaging que consisteix en una bossa bandolera d'espart amb interior de feltre per protegir i transportar la gerra i que pot ser reutilitzat per altres aplicacions, també fet a mà pels propis dissenyadors.

Álsol és un producte de l'estudi de disseny Smallgran: Carlos Carrasco, Francesc Duart, Luis Herram, Carles Marquina. Artesans: Pepe Rollo, Irina Pérez. Idea original: Luis Herram

Valoracions (0)

altres productes de la mateixa categoria: