Càntir 2017

Nou

Càntir 2017 per el Museu del càntir d'Argentona, ret homenatge a l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch en el 150è aniversari del seu naixement i té un tiratge limitat a 3.000 unitats.

Un càntir ideal per mantenir l’aigua fresca a la nevera, beure a galet, servir a taula, gerro per a flors, com a peça decorativa...

Mides: 27 x 28 x 8 cm.

Més detalls

Aquest producte no està disponible


36,90 € IVA inclòs

Més informació

El càntir del 2017 s’ha encarregat a l’arquitecte i dissenyador Quim Larrea qui, amb la col·laboració de Núria Gual, ha fet una reflexió profunda sobre quina hauria de ser la funcionalitat i estètica del càntir en els nostres temps. D’aquest treball n’ha sorgit el model que el Museu del Càntir d’Argentona presenta enguany. És un model fet a motlle per colada amb pisa (pasta blanca) al qual se li ha donat un bany de color blau clar “blauet” molt característic de la casa de Puig i Cadafalch a Argentona, a la part inferior. El càntir és acabat en rústic, sense vidrar.

Aquest càntir pot ser útil per a moltes finalitats: mantenir l’aigua fresca a la nevera, beure a galet, servir a taula, gerro per a flors, per fer bonic i per tot allò que els seus propietaris desitgin fer amb ell. L’edició del càntir d’enguany suposa la culminació d’un canvi profund en la trajectòria dels 67 anys de la Festa del Càntir d’Argentona, en què hem passat de reproduir models històrics i tradicionals a encarregar a autors actuals fer la seva pròpia versió d’aquest atuell, una peça que precisava d’una posada al dia per continuar donant servei a la societat. Una de les novetats d’enguany és que el càntir tindrà un tiratge limitat a 3.000 unitats, després de les quals es destruiran els motlles, impedint la seva reproducció.

Valoracions (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Compra verificada

Té un disseny molt modern i bonic.

altres productes de la mateixa categoria: